Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr na Budvaru

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kristy12

Snadný

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie311 kJ /
74 kcal
Bílkoviny0,07 g
Tuky8,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kapra očistíme, zbavíme ho ploutví a hlavy a naporcujeme ho. Krok 2: Do menšího pekáčku dáme nakrájenou slaninu (nešetříme), na to vrstvu na kolečka nakrájené cibule a pak vložíme porce osoleného kapra. Krok 3: Opět přisypeme cibuli a slaninu. Krok 4: Přidáme lžíci másla a vše zalijeme pivem. Krok 5: Dusíme odkryté v troubě, až pivo vydusí do hustší omáčky. Krok 6: Během dušení poléváme pivem z pekáčku. Podáváme s bramborovou kaší.

Zveřejněno 28. 4. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr na Budvaru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XXnv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr na Budvaru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XXnv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

:-p:yes:

Protu Plzni sladší je,alespoň já to tak vždy cítil:yes:

Jana Remkova: Jani Budvar v Albertu mít musíte (v hospodě někde taky), sladší teda není pravil odborník :-D:-D:-D

A já druhý. Jen bych se chtěla zeptat, nejsem si jistá, jestli tady máme Budějovický Budvar. Je to sladší pivo??

Dal jsem první bodik:yes:

Tématické fráze:
kapr recepty, kapr na zelenině a pivě, budějovický kapr, kapr pečený v troubě na budvaru, kapr recept plzeň, plzensky kapr recept, recepty budějovický kapr, tymián citronový plzeň, recepty kapr seznem receptů

Suroviny:
kapr, slanina anglická, cibule, sůl, máslo,

Přidat fotografie receptu