Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ocásky na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xGO
Moje poznámka
Vepřové ocásky na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xGO
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 8 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 8 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 8 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 9 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 10 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 10 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřove ocasky,
prasečí ocásky recept,
vepřové ocásky recept,
recept na vepřové ocásky,
prasečí ocásky recepty,
vepřový ocásek recepty,
úprava vepřového ocásku,
recept na vepřové pečené ocásky,
recept na praseci ocasek,
vepřové na rozmarýnu,
pečené vepřové chvostíky,
vepřový ocásek smažený,
veproveocasky,
vepřove ocesky,
prasečí ocásky na medu,
pomalu pečené vepřové ocásky,
úprava vepřových ocásků,
uprava vepřového na rozmarynu,
smažené vepřové ocásky,
videorecepty recepty na vepřový ocásek
Suroviny:
ocas vepřový,
česnek,
rozmarýn čerstvý,
libeček čerstvý,
římský kmín mletý,
cibule bílá,
sůl,
pepř,
brambory,
česnek mědvědí,
cibule sušená smažená,
olej olivový,
sůl
Komentáře (4)
Jitko, já mám ještě nějaké chvostíky u ledu, jsou moc dobré