Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 966 kJ / 2 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 209,11 g |
Tuky | 161,50 g |
Vláknina | 5,07 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 20,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí s povidlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjBJ
Moje poznámka
Jehněčí s povidlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjBJ
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 43 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 38 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 14 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
jehneci lopatka,
jehněčí maso povidlova omacka,
vepřové maso s povidlovou omáčkou,
maso s povidlovou omáčkou,
jehněčí s omáčkou,
jehněčí omáčka recept,
jehněčí recept,
jehneci omacka,
jehneci lopatka recept,
vepřové s povidlovou omáčkou,
omáčka z jehněčího,
omačka s povidly,
recepty na jehněčí,
jehněčí lopatka nejlepší recept,
omáčka k pecenemu jehnecimu,
jehněčí hřbet s kostí recept,
kureci maso s povidlovou omáčkou,
co z jehněčího s omáčkou,
kuřecí řízky z povidlovou omáčkou,
omacka ze skopoveho
Suroviny:
maso jehněčí,
slanina uzená,
sůl,
pepř,
olej olivový,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
semínka hořčičná,
povidla švestková,
skořice,
šťáva citronová
Komentáře (9)