Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná plněná vepřovou panenkou

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Svetlana Svetlana

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 326 kJ /
1 990 kcal
Bílkoviny160,00 g
Tuky150,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ochucenou sekanou rozprostřeme na mokrý mikroténový sáček. Krok 2: Na ni položíme vepřovou panenku, kterou jsme předtím "ováleli" v bylinkách. Krok 3: Zamotáme do sekané a pečeme. Výýýborné. Podáváme teplé s bramborem nebo bramborovou kaší, studená je dobrá se zeleninou a chlebem

Zveřejněno 30. 12. 2008

Poznámka autorky Svetlana

Vepřová panenka uvnitř zůstane krásně šťavnatá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaná plněná vepřovou panenkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wlV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaná plněná vepřovou panenkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wlV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

To musí byť super, že ma to ešte nenapadlo :-). Ďakujem za recept.

Jojo, taky mám ještě ze zabíječky v mrazáku a jednu jsem už upekla, byla mňamózní:-p:yes:

Taky se mi líbí oba recepty :yes: V tom listovém jsem nic podobného ještě nedělala.

To vypadá zajímavě i s tím listovým těstem. Vyzkouším :yes:

Panenku na pánvi opeču ze všech stran. Na listové těsto se rozetře asi 1,5 až 2 cm silná vrstva té ochucené sekané. Hotové to nejdříve prudce zapečeme a pak pečeme zvolna - stejně jako listové těsto. Vrstva sekané není tak silná, aby se nepropekla a ta horká panenka to ohřívá i zevnitř a navíc ještě "dojde"

No, Helo, totéž, co Zuzko by mne taky zajímalo, to těsto je rychleji, ne? Sekaná tu hoďku a půl potřebuje.

Hello, listové těsto je celkem rychle upečené, stihne se propéct i sekaná s panenkou, aniž bych spálila těsto? Moc mě to zaujalo, děkuji za odpověď.

Vypadá to hezky :yes: Dělávám jen z hrubě mletého vepřového masa, doprostřed panenku, ale třeba ani nemusí být a celé to zabalím do bránice. U nás se tomu říká Svíčka. Ale z mixu podle receptu a s bylinkami to bude :-p:yes:

...to vypadá zajímavě...určitě to stojí za vyzkoušení...dík za tip...:yes:

Dělala jsem stejně, ale pekla jsem jí ještě v listovém těstě. Na těsto namazala sekanou, na to panenku. Vynikající na studenou silvestrovskou mísu. Dávám 1.

Tématické fráze:
zabijačková sekana, pečeme sekanou, vepřová panenka recepty, domácí sekana v branicí, sekaná, recepty sekaná, vepřová panenka v listovém těstě, sekana svicka, pikantni sekana, mlete maso v listovem teste, mleté maso plněné panenkou, sekaná v listovém těstě, recept na plnenou sekanou, mleté maso s panenkou, rolada veprova s panenkou, recepty vepřová svíčka, mlete maso plnene veprovou panenkou, sekaná v bránicí, sekaná z mletého masa s panenkou, sekaná z mletého masa recept

Suroviny:
maso mleté, vejce, koření, bylinky, panenka vepřová

Přidat fotografie receptu