Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pytlácký králík

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba tepelné úpravy: 120 min

120 min (120 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4-6

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie918 kJ /
220 kcal
Bílkoviny0,84 g
Tuky22,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naporcujeme, potřeme marinádou, kterou vyrobíme rozetřením všech ingrediencí, necháme přikryté v chladnu přes noc. Krok 2: Pak poprášíme moukou, naskládáme do vymazaného pekáčku, posypeme cibulí, plátky hub, bramborami a poklademe slaninou. Krok 3: Pečeme přikryté asi 1/2 hodiny, pak podlijeme vývarem smíchaným se smetanou a pečeme, dokud se tekutina nevsákne. Krok 4: Ke konci odkryjeme, aby se opekla slanina.

Zveřejněno 30. 12. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pytlácký králík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68qV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pytlácký králík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68qV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Jitkas: :-) Děkuji. Od té doby, co zemřel tchán, jsem králíka nedělala. Zbytek mojí rodiny králíky konzumovat odmítá :-/ S tchánem jsem si vždycky pochutnávala společně, králíky tenkrát ještě chovali moji rodiče a tak byl přísun kvalitního masíčka... kde ty doby jsou :-(

Pytlacky urcite, neb kde ho vzit a nekrast. Vypada to uzasne, podle meho gusta o chuti nepochybuji, same dobre veci + houby, paradni!

dexulka: :-) :-K Moc děkuju za fotku:yes::-*, jsem moc ráda, že chutnalo ;-):-K

Díky moc,pochutnali jsme si :-p Posílám bod i foto :yes:

Vosičko, díky, mám radost, že chutnalo :-)

dnes jsem vařila k obědu přijeli rodiče a všem moc chutnal.děkuji za recept.

Dělám podobně, chtěla jsem vložit recept, ještě že jsem si to prohledala, já tam ještě přidávám Moravanku a mraženou zeleninu( mrkev, hrášek,kukuřice) a s tou smetanou fakt moc mňamka.Dávám bodíka.:yes::yes:

No, ale to mi děvčata děláte takovou radost, když vám chutná...díky za pochvalu:-*:-* A fotky jsou moc hezké, Boubelindo:yes::yes:

Boubelindo:-),móóóc pěkné fotečky:-p.Posílám tobě i Žížale boďku a jak se podělíte je na vás;-)

:yes::yes::-*:-* Moc dobré.

manzel si velmi velmi pochutil...ja som ochutnala len na vidlicku...chuti to naozaj ako pripravovane v lese..tymian dal tomu tu spravnu atmosferu...ja som do marinady dala kvoli umocneniu dojmu aj za lyzicu korenia na divinu. zemiaky som si osobne vykopala u mamky na zahrade a supka bola tak jemnucka, ze som ich len starostlivo ocistila a dala som ich cele na pekac. hriby som mala len kupene zampiky a ako keby tam ani neboli...uplne sa stratili... by to chcelo asi tie spravne vonave lesne. zizala...tvoje recepty su ako vzdy plusove.

Tématické fráze:
králík recepty, recepty z králíka, recept na králíka, recept králík, králík recept, recepty na králíka, nejlepší recepty na králíka, top recepty z králíka, králík na houbách se smetanou, recepty kralik, pytlácká polévka, příprava králíka, pytlácké brambory, recept příprava králíka, pitlačky, králík nahrášku, králík-recepty, nejlepší recepty z králíka, top recepty králík, nejlepší recept na králíka

Suroviny:
olej, tymián, pepř bílý mletý, česnek, petrželka, králík, mouka hladká, cibule, houby čerstvé, brambory, slanina, vývar masový, smetana

Přidat fotografie receptu