Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 686 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,08 g |
Tuky | 23,64 g |
Vláknina | 14,55 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 42,52 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bylinky posekáme, 3 stroužky česneku prolisujeme, přidáme k bylinkám a osolíme. Vše chvilku dohromady třeme, aby bylinky a česnek pustily šťávu a všechny vůně.
Krok 2: Maso nakrájíme na větší kousky, prořízneme a potřeme bylinkovou směsí.
Krok 3: Zvenku osolíme a opepříme.
Krok 4: Cibuli se zbylým česnekem nakrájíme a poklademe na dno pekáčku.
Krok 5: Na to položíme maso a můžeme rovnou přidat i brambory.
Krok 6: Posypeme drceným kmínem, potřeme rozmíchaným osoleným jogurtem, podlijeme pivem, přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 180°C.
Krok 7: Pozvolna pečeme cca hodinu a poté odklopíme a dopečeme do hezké barvičky.
Krok 8: Během pečení přeléváme výpekem.
Zveřejněno 20. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkoví vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pol2
Moje poznámka
Bylinkoví vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pol2
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 45 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 9 minutami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 19 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 43 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 4 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Tématické fráze:
pomalu pečení vrabci,
vrabci recept,
bylinkový vrabec,
bucek peceny na pivu podle petra stupky,
vepřová kýta podle stupky,
moravský vrabec šalvěj,
pomalu pečení brabci,
pečený vepřový vrabec,
pomalu pečený vepřový vrabec,
vrabci jídlo,
zapecený vrabci,
bůček podle stupky,
pečení vrabci,
pečený bůček podle stupky,
pečený bůček stupka,
pomalu pečený moravský vrabec,
moravsky vrabec pomalu pečený,
petr stupka zapečená bramborová kaše,
vrabčí polévka recept,
pomalu pečený vrabec
Suroviny:
plec vepřová,
petrželka,
tymián,
šalvěj,
libeček,
česnek,
cibule,
jogurt bílý,
kmín drcený,
pivo černé,
sůl,
pepř
Komentáře (15)