Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Keblaf

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 343 kJ /
321 kcal
Bílkoviny60,00 g
Tuky9,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 195 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso osolíme, opepříme, přidáme trošku worcesteru, trošku sójovky a necháme hodinku odležet. Krok 2: Nové brambory nakrájíme na větší plátky, posolíme a posypeme nakrájenou pažitkou. Vložíme na plech s pečícím papírem potřeným olejem a pečeme hodinu při 180°C. Krok 3: Z masa vytvoříme dvě cca 150gr placky které obalíme v solamylu. Krok 4: Opečeme je zprudka na pánvičce s troškou oleje. Krok 5: Potom je necháme dodělat společně s brambory.

Zveřejněno 21. 5. 2013

Poznámka autora cekrops

PS: Kebab umí udělat každý, ale Keblaf ? :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Keblaf

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZGNJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Keblaf

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZGNJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Vynikající:yes::yes::yes::-D:-D

:yes::yes::yes::yes::-D

:-D:-D:-D +1 za název;-) a ještě trocha zeleninky, a je to dokonalé;-)

:-)) Mám ráda slovní hříčky, pobavil jsi mě :yes:

Suroviny:
maso hovězí mleté, brambory rané, sůl, pepř, olej, pažitka, omáčka worcesterová, omáčka sojová, solamyl, chilli

Přidat fotografie receptu