Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí kotletky v marinádě

Hodnocení receptu je 4,4 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 128 kJ /
509 kcal
Bílkoviny9,45 g
Tuky36,10 g
Vláknina3,10 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy19,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme ingredience na marinádu a vložíme do ní kotlety. Marinujeme 2-3 dny. Pak kotletky spolu s marinádou přikryté dusíme v troubě 30 minut. Krok 2: Kotletky otočíme a odkryté dusíme dalších 30 minut. Podáváme s hranolky nebo s vařenými bramborami.

Zveřejněno 1. 1. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí kotletky v marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJj3

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí kotletky v marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJj3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Krásné už od pohledu, navíc mám s jogurtovými marinádami všeobecně dobré zkušenosti.:yes:

Laďka, nič si z toho nerob, aj keby si sa preklepla, nič sa nedeje:-D Svet stojí na iných veciach:-D
Čo sa týka toho jahňacieho, ak by si kúpila stehno, tak by to poznať nemusel, kotletky áno, tie sú malé, to by poznal hneď:-D:-D Ale ono chuť diviny, jahňaciny, kozľaciny úplne neodstrániš, ani pacovaním, ono tá príchuť zostane troška vždy. Iba že by si ho presvedčila, že je to od vínaz marinády, ono je to aj pravda. mäso získa vínovú príchuť:yes::-D

Ladi, to bys asi musela dát 5, aby tak vypadalo to hodnocení. Terezka to určitě přežije, taky jsem se snažila to trochu vylepšit!;-)

:-O:-ODěvčata ,tak teď nevím, co si o tom hodnocení mám myslet. Přede mnou to bylo hodnocené jednou a za 1, já teď dala taky 1 a přitom je průměr 3. Já tedy doufám pevně, že jsem se nepřeklepla, ale...:-OTerezko, jestli to byl můůj překlep, jako že asi jo, promiň,já chtěla tu 11111:-!:-!.Tohle by možná mohl být další návrh - možnost změnit hodnocení, protože asi jsem se fakt překlepla a nechtěla jsem;-(

No tohle taky vypadá skvěle. Jenže můj muž ho prý nemá rád. Když to jehněčí koupím a udělám, dá se to poznat? Já už o tom uvažuju delší dobu, miluju skopové, ale zas nechci mít doma rozvod :-D:-D:-D:-D

Tématické fráze:
jehněčí nejlepší recept, jehněčí maso recepty, jak naložit jehněčí maso, jehněčí kýta nejlepší recept, jehněčí hřebínek recept, jehněčí medailonky, jehněčí kotlety na grilu, jehněčí hřebínek pohlreich, jak naložit jehněčí na gril, jehněčí podle pohlreicha, jehněčí na grilu, naložení jehněčího masa, jehněčí maso recepty naložit, jehněčí panenka recepty, recepty na jehněčí maso, jehneci maso recept, jehněčí kotleta na grilu, recepty jehněčí hřebínek, jehněčí maso, jehněčí medajlonky

Suroviny:
kotleta jehněčí, jogurt bílý, víno bílé suché, olej, tymián, rozmarýn, koření kari, koření černé, sůl, cukr

Přidat fotografie receptu