Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené bavorské klobásky

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 520 kJ /
841 kcal
Bílkoviny55,63 g
Tuky52,24 g
Vláknina7,96 g
Cholesterol 608 mg
Sodík 2,25 g
Sůl5,52 g
Sacharidy35,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory nakrájíme na plátky (pokud jsou nové, ponecháme i slupku) a naskládáme je do pekáčku nebo zapékací misky. Krok 2: Na oleji mírně opečeme klobásky, spolu s nimi orestujeme nakrájenou cibuli a ke konci i česnek. Krok 3: Cibuli s česnekem rozházíme na brambory, zlehka osolíme a navrch poklademe klobásky. Krok 4: Smetanu smícháme s vejci, nastrouhaným sýrem, hořčicí, bylinkami a podle chuti osolíme a opepříme. Krok 5: Touto směsí vše zalijeme a vložíme do rozpálené trouby na 200°C. Pečeme do ztuhnutí směsi a červené kůrčičky.

Zveřejněno 28. 5. 2013

Poznámka autorky 1974andrea

Bavorské grilovací klobásky kupuji v Lidlu, mají 95 % masa.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené bavorské klobásky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZGE6

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené bavorské klobásky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZGE6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (36)

Zkoušel někdo místo klobás párky?

Kukys: Super, díky za zprávu :-K

Vynikající, ještě jsem navíc připadala naše oblíbené kari koření.

Dnes jsem je opět zapékala:yes:

Andy tak dnes po dlouhé době:yes:,ale dala jsem bílé klobásy

ANDY tak dnes opět jsem dělala tvoje úžasné bavosrké klobásy;-)přidávám foto;-)

1974andrea:už si ukládám:-p:yes:

srettka:No teda, to mě velmi těší Kamčo:-D A když už ti chutnají, zkus i tyhle, jsou taky skvělé ;-) http://www.toprecepty.cz/recept/31027-klobasky-z-p...

Tak jako andrejs, díky tvému receptu se snad naučím jíst bavorky:-)) Sem to dělala čéče zas:-8 a zas si na tom rauchnu:-)):yes::yes:

Dneska jsem nevěděla, co tak uvařit. A v mrazáku právě tyhle klobásky. Trošku jsem zaimprovizovala, neb nebylo všech ingrošek pohromadě. Ale finální výsledek super. A to já tyhle klobásky moc nemusim. Tohle je ale ňamina:-p furt chodím užírat do trouby:-8
takže zasouložený bod:-D:yes:

Lenulka 1974:Tak snad bude, pokud zkusíš.;-) Díky:-K

:yes:....to bude mňamka

Suzuk:Cuketka tam bude taky dobrá;-) Moc děkuju za vyzkoušení a krásné foto;-):-K

Konečně jsem recept vyzkoušela, z vinné klobásky a ještě jsem přikrájela zbytek cuketky a právě baštím. Ten bodík je zasloužený, mňam :-*

Irrena:Irenko, díky za vyzkoušení, mám radost, že chutnalo ;-):-K

Dneska jsem je dělala a jsou výborné:yes:

savlinka:Jani, to jsem ráda, že se u vás jídlo zabydlelo a že chutná. Díky za fotečku;-):-K

ANDY pro velký úspěch jsem na zítra uvařila opět toto;-):yes:

Mila z Canady:Já nevím, já remosku nemám a nikdy jsem v ní nic nepřipravovala, takže fakt nemám zkušenost. Ale možná některá z kuchařek poradí, co holky? ;-)

Mila z Canady 5. 6. 2013 07:55
Jak tak na ten recept koukam, myslim si, ze by to snad slo delat i v Remosce. Dneska mi totiz prisla po 2.letem shaneni. Tady v Canade ji nikdo nezna, ale nasla jsem na Internetu hodne receptu (samozrejmne ceskych), tak bych ji chtela vyzkouset. Mas nejake rady? Ale za receptik uz dopredu davam :yes::yes::yes::-p

Děkuji za recept je to fakt dobrý.

petrap:Tak to bylo jako u nás. Hlávkový salát na klasický způsob a tahle dobrota;-) Děkuji za vyzkoušení a zprávičku:-K

savlinka:Janičko, děkuju ti moc, že jsi recept vyzkoušela a nafotila.

dnes jsme měli k obědu, a musím říct, že nám moc chutnalo. K tomu hlávkový salát ze zahrádky a super oběd:-p

ANDY zapečeno a je to výborné:yes::yes:vkládám jako důkaz foto;-)snad foto nevadí,když tak vymaž;-)

Kam ty na ty nápady chodíš? :yes:

:-p mňam :yes::yes:

Moc hezké:-K:yes::yes::yes:

Klobásky z Lidlu už mám v lednici, zbytek doma najdu, takže už vím, co bude dnes k večeři. A protože už dopředu vím, že to bude bašta, tak dávám laik:-D vlastně:yes::-p

joj to vypadá velmi dobře:yes::-D vše v jednom pekáčku prostě miluji;-)

WOU dobrota vypadá to úžasně;-)A já celou noc nejedla,tak bych si to hned dala:yes:

To musí být dobrota :-p:-p:yes:

Idem jako moji predchozi!!

Já taky:-p;-):yes:

Suzuk: Souhlasím a přidávám další bod. :yes::-p

Už teď dávám bodík, protože tohle prostě muší bejt dobrý :yes:

Tématické fráze:
bavorske klobasky, bavorské klobásy, zapečené klobásy, bavorská klobása, zapečené klobásky, bavorská grilovací klobása recepty, zapékané klobásky, bílá bavorská klobása, bavorské klobásy recept, bavorské klobásky recept, bavorská klobása recept, bavorské klobásy recepty, zapečené bílé klobásy, bavorská grilovací klobása recept, recepty z bavorské klobásy, recept na bavorske klobasky, vinné klobásy v remosce, bavorska klobasa s bramborem, zapečené grilovací klobásky, co uvařit s klobasek

Suroviny:
klobása grilovací, brambory, cibule, česnek, sýr strouhaný, smetana na vaření, hořčice plnotučná, vejce, bylinky zelené, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu