Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží kousky ve vinné hořčici

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

spagetka spagetka

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 740 kJ /
1 611 kcal
Bílkoviny143,90 g
Tuky90,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,84 g
Sacharidy9,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme přísady na marinádu a necháme tam maso marinovat aspoň 2 hodiny, ideálně přes noc. Krok 2: Na pánvi rozehřejeme olej nebo ceres soft se slaninou. Vhodíme nakrájené drůbeží masíčko, zatáhneme a opatrným podléváním marinády dusíme do měkka (cca 35-40 minut). Krok 3: Zahustíme dle sebe, já nezahušťovala, bylo to akorát. Ten větší kousek je to kachní masínko. Příloha - brambory, vařené rozmačkáme vidličkou a "zamatláme šťávičku".

Zveřejněno 31. 5. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží kousky ve vinné hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vx6V

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží kousky ve vinné hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vx6V

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

spagetka: díky, ta je z těch, co jsem vyzkoušela, nejlepší:yes::-)

maris: Maru, do fotek přidávám tu hořčici, před chvílí jsem ji koupila v Albertu, je to značka Bornier, já se chtěla přesvědčit, že si to pamatuju, abych tě neblamovala. Dělají ji ve více gramážích a je skvělá, i když přiznávám, že není úplně levná. Teď měli jen 210 g za 46,90, v Albertu je mezi hořčicemi samozřejmě ;-);-);-), kupuju raději tu menší, 100g, ale ta je fakt málo kdy aspoň u nás.

Jikotka: Udělalas mi radost, děkuju :-K:-K:yes::yes:

Ladi,musím pochválit,pochutnali jsme si :-p:-p:-p,jenom jsem dala jiné bylinky(bazalku,tymián,rozmarýn a petrželku),jiné bohužel na balkoně nejsou :-D:-D:-D,dávám fotku,ale je nějaká na nic,co nadělám...

1974andrea:Andrej, né nechutná, nevoní, to je rozdíl, a tady se mi šiknul přímo, ovšem je fáákt, že čerstvě namleté kuličky jsou jaksi pro mě mňamkovější :-D:-D:-D
maris: jdu do Alberta a hned mrknu na tu značku té hořčice, stejně si ji musím koupit ;-);-);-)

Ladi, nepsala jsi už 100x, že ti čerstvý koriandr nechutná?;-):-D Taky bych tam asi dala o nějakou tu bylinku méně, ale libeček by mi v tom vyhovoval;-):yes:

špagi, jakou značku hořčice používáš ? Já těm hrubozrnným nějak nemůžu přijít na chuť a když ji použiju, tak jen v množství menším než malém;-):-)

Děkuju vám moc:-K, do dneška se nomáčka parádně rozležela a je výborná.
Malinko jsem upravila suroviny - byl mi divný ten kelímek, proč se vám to zdá moc a já trubka si až dnes uvědomila, že jsem měla malou sklínku té hořčice :-O:-O:-8:-8
senky: Jani, taky to je oběd včera pro 3 lidi a dnes pro 4, ty bylinky se tam opravdu nemlátěj, naopak se doplňujou, stačí jen malinko ;-);-)

To je porce pro chlapa:yes::yes: hořčicové marinády taky ráda používám:yes: jen bych musela vybrat jenom jednu bylinku, všechny dohromady by na mě bylo moc chutí najednou;-)

Libeček nemusí být?? Neblázni!:-D:-D:-D, to jediné mám:-!. Saturejku nemám a kde ji vzít, že jo, koriandr nemám, sakra práce s tím. Ale moc ráda bych ochutnala:-p

Pěkné, Ladi, mám ještě líčka a říkám si, že by to nebylo marné, to zkusit podobně:-K:-p;-):yes:

spagetka:Ladi, to se ti vážně povedlo, vypadá to žravě a že to bude dobrota je více než jasné a k tomu všemu krůtí milujeme;-) Máš 9.bod:yes:

S hořčicí při vaření kamarádím ráda, ale takové množství jsem jí nikdy nedávala;-). Škoda, že jsem včera celé farmářské kuře zpracovala, hned bych to prubla. Tomuto posílám 8. bodíka :-p:-):-K:yes:

Vidím to na prádní a pikantní dobrotu:-p:yes::-K
Rebi,víš,že mě napadlo to samé,jestli té hořčice není moc:-))Já ji dávám do marinád jen pár lžic.Ale Špagi to odsouhlasila,že je to ok,tak jí věřím:-D

Hmmm,tak tuhle mňamku udělám zítra z krůtího...původně měly být špízy, ale tomuto se nedá odolat!:-p:-p:yes:

To je určitě mana nebeská :-p:-p:-p,asi zítra zrealizuji,nevěděla jsem co uvařit,už vím...:yes::-D:-D:-D

rebeka: Rebí, není fakt, jinak všem děkuji :-K:-K:-K

není té hořčice moc:-O:-? jinak to vypadá moc hezky, zejména ta druhá fotka nemá chybu;-):-p:yes::yes:

Mne sa na tom páčia najviac tie zemiačiky :yes: ale mäskom by som samozrejme nepohŕdla :-D:yes:

To vypadá hodně mňamkově:-p:yes:+1

Tématické fráze:
drůbeží kousky, vařená drůbež recepty, vařené drůbky recept, kachní drůbky vařené, drůbeží kousky recepty, drubeží plátky na hořčici, drůbeží masíčka, kousky masa na hořčici

Suroviny:
maso drůbeží, celozrnná hořčice, víno červené suché, koriandr čerstvý, saturejka, bazalka čerstvá, libeček, sůl, pepř bílý, slanina anglická, ceres soft

Přidat fotografie receptu