Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 410 kJ / 98 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 0,89 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruha pořádně umyjeme ve vodě. Osolíme, opepříme a dochutíme paprikou z venku i uvnitř. Dovnitř dáme rybí koření.
Krok 2: Do mističky dáme: 1/2 citroonu nakrájeného na poloviční plátky, stejně tak i cibulku a nadrobno nasekaný tymián.
Krok 3: Všechno v misce promícháme a směsí naplníme pstruha.
Krok 4: Na plech dáme pečící papír, položíme pstruha a na něj plátky másla.
Krok 5: Vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme pozvolna do zlatova na obou stranách. Díky pečícímu papíru se ryba lehce dá otočit. Pstruha ozdobíme zbylým citrónem.
Krok 6: Příloha: do uvařených brambor dáme, nasekanou pažitku, tak 2 plátky másla a trochu mléka. To celé rozšťoucháme. Můžeme podávat se zeleninou, nakrájeným rajčetem, okurkou, paprikou podle toho na co je chuť.
Zveřejněno 8. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s citronem a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GXOQ
Moje poznámka
Pstruh s citronem a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GXOQ
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 1 hodinou
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 11 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno 2. 12. 2024 18:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 1 hodinou
Plněné ořechy
Handour před 1 hodinou
Marokánky III - cukroví
Panova před 2 hodinami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 2 hodinami
Kuřecí špízy
Tacek před 2 hodinami
Pečené brambory v troubě
Tacek před 2 hodinami
Makové kytičky
renatamanglova618 před 3 hodinami
Tématické fráze:
pstruh v troubě s citronem,
pstruh s citronem,
pečený pstruh s tymiánem,
pstruh na citronu,
pstruh citron,
prstruh,
pečený pstruh s citronem,
recept pstruh s citronem,
citron na pstruha,
pstruh s timianem,
recept pstruh v troubě,
recept na pstruha v troubě s tymianem,
pstruh pečený v troubě,
pstruh s citronem recept,
peceny prstruh,
pstruh tymián,
pstruh na citronech,
recept pstruh citron,
pstruh recepty pečený v troubě s tymianem,
ryba s citronem a tymianem
Suroviny:
pstruh,
cibule,
citron,
máslo,
tymián,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
koření na ryby,
pečící papír,
brambory,
máslo,
mléko,
pažitka,
zelenina
Komentáře (2)