Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 212 kJ / 1 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,28 g |
Tuky | 2,07 g |
Vláknina | 38,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 256,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory na paprice jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6QR
Moje poznámka
Brambory na paprice jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6QR
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 45 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 48 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 18 hodinami
Tématické fráze:
priloha k lososu,
přílohy k lososu,
priloha k lososovi,
přílohy ke kuřeti,
priloha ke spizum,
jaka priloha k lososu,
bramborová příloha,
bramborové přílohy,
brambory s paprikou,
recepty přílohy,
recepty brambory,
příloha k plnenym paprikam,
brambory k lososu,
přílohy k lososovi,
netradiční přílohy,
přílohy recept,
příloha k řízkům,
recept na přílohové brambory,
dusene brambory na paprice,
brambory-příloha
Suroviny:
brambory,
cibule,
paprika sušená sladká,
sůl,
olej
Komentáře (5)