Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkové rýžové koláčky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Zauberin

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 845 kJ /
1 636 kcal
Bílkoviny33,08 g
Tuky74,00 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 259 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy205,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ořechy rozmixujeme na pastu (mixujeme, dokud nepustí olej a nevytvoří hustotu, jako burákové máslo). Krok 2: Dáme do vetší misky, přidáme vejce, cukr nebo med a kypřící prášek rozmíchaný v rýžové mouce. Vytvoříme těsto, husté asi jako na linecké. Krok 3: Tvoříme kuličky, které obalujeme v mouce (aby se nelepily), rozplácneme na placičky a dáme na pečící papír na plech. Vidličkou můžeme udělat na povrchu dírky. Krok 4: Pečeme ve vyhřáté troubě na 170°C asi 10 min, podle druhu trouby. Vydrží i několik dní.

Zveřejněno 26. 6. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkové rýžové koláčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lknV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkové rýžové koláčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lknV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Ja som bezlepkarka,tak tento receptik urcite vyskusam.

Tak ty rozhodně vyzkouším!

Tématické fráze:
mochi recept, bezlepkové placky z rýžové mouky, ryzovy kolacek, kolacky z ryzove mouky, japonské koláčky, mochi koláčky, mochi koláčky recept, recept na mochi, japonské koláčky mochi recept, ryzove kolace, koláčky mochi, rýžový koláček recept, bezlepkové rýžové placičky, mochi koláček, bezlepkové kuličky recept, japonské koláčky recept, rizove koláčky, kolace z ryzovy bez mouky, burákové máslo recepty, kolacky mochi recepty

Suroviny:
mouka rýžová, vejce, ořechy vlašské, cukr moučkový, kypřící prášek bio

Přidat fotografie receptu