Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kanec "Asiat"

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 121 kJ /
746 kcal
Bílkoviny17,47 g
Tuky2,43 g
Vláknina33,80 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 2,46 g
Sůl5,30 g
Sacharidy151,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kousky a naložíme minimálně na 2 hodiny do marinády. Krok 2: Poté rozpálíme olej nejlépe ve woku, maso vyjmeme z marinády a opečeme jej zprudka ze všech stran, trochu osolíme. Krok 3: Přilijeme marinádu, přiklopíme a dusíme doměkka. Podle potřeby podlijeme malinko vodou. Krok 4: Nakonec dochutíme podle potřeby a zahustíme škrobem rozmíchaným v trošce vody. Krok 5: Prohřejeme.

Zveřejněno 1. 7. 2013

Poznámka autorky 1974andrea

Marináda je velmi podobná tzv. "čínské barbeque omáčce" Char Siu, ve které se ale maso peče i 3 hodiny.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kanec "Asiat"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/onLk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kanec "Asiat"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/onLk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (42)

Moc podareny receptik :->

:-p:yes:

Kanečka mám v mražáku, takže určitě udělám. A jestli to bude vypadat tak, jak to má na fotce Rebeka, tak budu štěstím bez sebe. :-K Udělil jsem +:yes: a ukládám do oblíbených.
http://clupmi.blog.cz

1974andrea:Dostala jsem kousek zamraženého srnčího, ale tak bych prubla i vepř. kýtu a po vzoru Nadi bych to flákla do PH.
Moc se mi to líbí, ty jsi prostě skvělá a ty nápady:yes:..

chocolate:Lucko, určitě. I třeba hovězí nebo vepřové;-)

Andrejko, šlo by tak naložit i srnčí?
Dostala jsem a moc se v tom nevyznám, zvěřina mě zatím nepolíbila;-).

:-p:-p:-p:yes:

Luxus ženy:-8

spagetka:Spagi, Nadi ho měla ode mě;-) Taky bych ti poslala, ale v létě to jde poštou těžko:-S

spagetka: no, já nevím, jak kdo... já do mrazáku:-8:-D:-D

1974andrea: já děkuju:-K

rebeka:Nadi, vím:-D Však už to tvoje jazyčisko znám;-) Díky za krásné fotky a bleskovou realizaci:-K

rebeka: Sákryš holky, kam na ty kance chodíte? ;-):-D:-D:-D
Musím "svého líného" myslivce popohnat, už nějak mooc dlouho jsem nedostala zvěřinu za hezký úsměv :-)):-)):-))

1974andrea: posílám bod jak Brno, velký dík za opravdu skvělé jídlo a foto, jestli neva;-)
Vynikající, malilinká úprava marinády, neměla jsem čerstvý zázvor, šel tam sušený, přílohou byl bylinkovozeleninový bulgur..no, co ti mám povídat... všat ty víš:-8:-D:-D:yes::yes:

Krásně šťavnaté masíčko, slintám taky, už mám stěrače;-):yes:

Veronika Hrozna 1. 7. 2013 18:31
danielle72:Jo šilhám na fotku slintavka ,je děsně nakažlivá ! Radši vypadnu,než mě odtáhnou od monitoru !:-D

Tématické fráze:
recepty z kance, kanec recepty, dort kanec, kanec, recepty kanec, jídla z kance, recept na kance, divočák recepty, kanec recept, recept kanec, čína z divočáka, marináda na kance, recepty z divočáka, recepty na kance, pokrmy z kance, čina s kance, čína z kance, čína z kance, jídlo z kance, kanci cina

Suroviny:
kýta kančí, med, ústřicová omáčka, omáčka sojová, víno rýžové, ocet rýžový, zázvor, česnek, chilli paprika sušená, koření tandoori masalo, škrob, sůl

Přidat fotografie receptu