Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosové flameri s vinným krémem a jahodami

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

danielle72 danielle72

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 3 - 4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 998 kJ /
1 912 kcal
Bílkoviny33,04 g
Tuky83,33 g
Vláknina17,10 g
Cholesterol 680 mg
Sodík 197 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy225,19 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: K jahodám přidáme vodu, aby byl celkový objem 250 ml a vmícháme želatinu s cukrem. Přivedeme k varu a po minutě lijeme do skleniček. Necháme vychladnout a pak uskladníme alespoň 30 minut v ledničce. Krok 2: Žloutky smícháme s cukrem, přidáme k nim víno a ve vodní lázni šleháme do pěny. Krok 3: Krupičku s cukrem, kokosem a mlékem necháme 10 minut odstát a pak svaříme jako klasickou krupicovou kaši. Má být hutnější konzistence. Odstavíme, vmícháme k ní smetanu a pak i vinnou pěnu. Krok 4: Lžící přendáme opatrně do sklenic přímo na želatinu a vychladíme nejméně dvě hodiny v lednici. Dozdobíme a podáváme.

Zveřejněno 1. 7. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosové flameri s vinným krémem a jahodami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rqOW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosové flameri s vinným krémem a jahodami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rqOW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

yanull: To dá rozum :yes::yes::yes::-D

Danielko, než budeš posílat Ottovi do Brna, dej to se zastávkou na Vysočině, děkuji pěkně a 11. bodíček ;-):-p:-K:yes:

Dani,co mi to děláš:-*:-)):-))Takové dobrotě nelze odolat:-K:-p:yes:

Já dělávám krupicové flameri, je to moc dobré. S kokosem to musí být skvělé. Máš to moc krásné Danielko +9 a také bych si nechala poslat porcičku pokud by to šlo :-?:-)) :yes::yes:

Kochám sa cez monitor...:-D

Já bych se jen dívala a dívala na tu krásu a pak bych zavolala manžela a on by to všechno spapal:-p:-p On sladké moc rád:yes::yes:

Dooga: OK, vezmu to přes Tebe;-):-))

Děkuji mým zlatým holkám za pěkná hoddnoceni :-K

Colombo: prsten má bohužel u sebe Rumburak, ale zbyl mi tu létající kufr, tak jsem za chvíli u Tebe a vyměním za to luxusní soté :-D

To chcííí.:-p A hned, teď.:-p:yes:

2 x poslat do Brna ;-) ideálně pomocí prstenu co měla Arabela:-D:-D:-D

To je moc hezké, Dani:-K:-K;-):-):yes:

Dani, to je teda bomba, fakt moc pěkná lahoda:-K Dávám ti 2.bod:yes: asi na něj někdo zapomněl:-(

Danušku honí mlsná :-D:-D;-);-):-p:yes:

:yes::yes::yes:to se mi moc líbí:-K

Tématické fráze:
koláč rumburak, řezy rumburak, krupicová kaše, flameri, krupicovy flame, krupicové flameri, kokosova pena s jahodami, koláč rumburak recept, buchta rumburak, koláč rumburak buchta, nepečený koláč rumburak, top recepty katalog koláč rumburak, krupicove flameri s jahodami, jahodovo kokosová pěna, kokosova pena s jahodamy, vinné želé, bílé víno s jahodami, ovoce v želé, nepeceny dort s jahodami ze zelatiny, nepečené dorty

Suroviny:
žloutek, cukr krystal, víno bílé, krupička, mléko, moučka kokosová, cukr, smetana na vaření, želatina, jahody, cukr, voda

Přidat fotografie receptu