Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlové brambory v pečicím sáčku

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

danielle72 danielle72

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 325 kJ /
1 273 kcal
Bílkoviny31,10 g
Tuky31,70 g
Vláknina24,50 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 282 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy203,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory nakrájíme na dvoucentimetrové plátky nebo na čtvrtky. Krok 2: Vhodíme do sáčku, přidáme všechny ostatní suroviny, dobře utěsníme a pečeme v troubě cca 50 minut při 190°C.

Zveřejněno 11. 7. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sádlové brambory v pečicím sáčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WKYE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sádlové brambory v pečicím sáčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WKYE

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

"Lenochuv ideal" levne, jednoduche, dobre. Dal jsem trochu moc kminu, priste napravim, ale i tak na jednicku.:-p:-p:-p

Brambory jsem pekla o něco déle, než by bylo zdrávo ,tak se mi malinko přilepily na sáček :-p:-K:yes:

Úžasné:yes::yes::yes::yes:

senky: Jsi moc hodná, to je fajn, že chutnalo;-) - a za fotku velký dík :-K:-K:-K

Jednoduché, pohodlné, čisté a moc dobré brambůrky:yes::yes: +foto

Podobné jídlo dělám často, ošem jen v brutvánku, sáčku to bude brzy premiéra.Sádlo používám ,rozpouštím si ho, aby byly i škvarky a od té doby co jsem už na vždy zrušila všechny ramy, flory a jiné hrůzy, které jsou prokazatelně škodlivé, si ráda mažu sádlo na chleba. je to mňamka a ještě mi to připomíná dětství. Brambory nové - už nikdy neškrábu( je to škoda vitamínů a minerálů...) Pěkně je operu, nakrájím a třeba vařím. Pak na pánvi udělám světlou cibulku, vysypu tam uvařené brambory, posypu lžící nadrobno nasekanými zelenými bylinkami a smíchám. je to úžasná příloha !:yes::-8

:-pparádní:yes::yes:

Kdyby nebylo tolik hodin,tak bych si brambůrky opekla a hned všechno zbouchala:-D Miluju takto upravené brambory a ani nepotřebuji maso..bodík letííí

:-p:-p:-p:-O;-):yes:

danielle72: Já dělala jeden čas taky skoro vše na oliváči, pak mi bylo vysvětleno, že ten boom, jak je oliváč nejzdravější, taky není pravda, neb my v "pupku Evropy", na něj zvyklí nejsme a když se vrátím k sádlu, řepkáči nebo slunečnicovém oleji (samozřejmě kvalitním) a budu je střídat i s tím olivovým, je to nejlepší. Dr. měl pravdu, neb se mi srovnal pozoruhodně rychle cholesterol i ostaní...:yes::yes::yes:

Dana61 + Špagetka: sádlo je fajn - tuk dělá chuť, to mi nikdo nevymluví, a u sádla to platí dvojnásob;-). U nás nejvíc frčí olivový olej, ale sádlo s máslem zaostává jen o kousíček. A pak řepkový olej. Dokonce tu mám i jednu Omegu, ale tu používám jen na čoko polevy. Myslím, že pokud se držíme starého prostého heslo "Všeho s mírou", je to ok:yes::-O jdu si namazat chleba - hádejte s čím;-)

úžasné a přitom tak jednoduché:yes::-D dělám také, protože i já mám "sádlovou výchovu";-) vždycky když někdo moudrý přijde s tím, jak je vepřový tuk (i maso) a sádlo nezdravé, vzpomenu si na babičku a dědu, kteří jej používali z 90%, protože v té době mimo sádla a másla nic jiného nebylo a dožili se úctihodného věku, tak mám úsměv na rtech;-) aby to ale nevyznělo, že používám pouze sádlo, tak to zase né:-D

U nás se často dělají brambory na sádle, podle mé "výchovy" nejzdravější tuk na pečení (kupodivu tento názor přejala i dcera :-D:-D), takže zkusím v tom sáčku - souhlas s rebekou, bez "špíny", já si jen fakt na pečicí sáčky nemůžu zvyknout, musí mě nakopnout vždycky recept, jako je tenhle, přitom je mám :-8:-8:-D:-D:-DTakže boduju a udělám, fakticky :-D:yes::yes::yes:

dobrota:-p:-p, a skoro bez práce a haldy špinavého nádobí... super:yes::yes:;-):-):-K

:yes::yes::-p

Právě přemýšlím,jak dnes k večeři upravit nové brambory.Jestli upéct hranolky nebo vcelku v alobalu.No a Danielka rozhodla:-):-p

Znovu se potvrzuje, že jednoduchá příprava a základní suroviny dávají dohromady světovou pochoutku:yes::yes:

Tématické fráze:
brambory v sacku, brambory pečené v sáčku, pečené brambory v sačku, recepty sádlové, brambory v sáčku na pečení, sáček na pečení brambor, sáček na brambory, sádlove hranolky, maso pečené v sáčku na pečení, sáček na pečení brambory, sáčky na brambory, maso v pecicim sacku, recepty v pecicim sacku, recepty pečící sáčky, sáčky na pečení recepty, sadlove doba peceni, ražniči v pečícím sáčku, doba pečení v sáčku, pečící sácek recept, peceni brambori v sacku

Suroviny:
brambory rané, kmín celý, sádlo, sůl, čerstvé bylinky, sáček pro pečení v troubě

Přidat fotografie receptu