Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketove Carpaccio

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Petraweid Petraweid

Snadný

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie38 kJ /
9 kcal
Bílkoviny0,40 g
Tuky0,05 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omytou a osušenou rukolu rozložíme na mělký talíř, cuketu nakrájíme na velice slabounká kolečka (důležité, jinak to není ono). Poklademe pěkně od kraje až doprostřed na rukolu. Krok 2: Zalijeme olivovým olejem, posypeme Parmezánem a dochutíme balsamicovou redukci. Nakonec podle chutí můžeme i opepřit čerstvě mletým pepřem.

Zveřejněno 12. 7. 2013

Poznámka autorky Petraweid

Neskutecne jednoduche, velmi lahodne a skvele i jako priloha.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketove Carpaccio

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0oW5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketove Carpaccio

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0oW5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
carpaccio recept, cuketové carpacio, carpaccio z pečené cukety, cuketové carpaccio s s parmazánem, carpacio z cukety, cuketova carpacio, recept na cuketové carpacio, ceketové bramboráčky, cuketove carpagio, carpaccio z okurky, zuketove carpacio, ceketové carpacio, cukýnové carpacio, balsamicová redukce postup, karpaccio recept

Suroviny:
rukola, cuketa, olej olivový, parmazán, balsamicová redukce

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu