Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavý pstruh s mátou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 416 kJ /
1 055 kcal
Bílkoviny90,90 g
Tuky73,56 g
Vláknina4,96 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 263 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy5,76 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pstruhy očistíme a do kůže uděláme 3 zářezy. Krok 2: Česnek utřeme nožem a smícháme s mátou, limetkovou kůrou, olejem, solí a pepřem. Směsí potřeme pstruhy zevně i vnitřně a dáme alespoň na 30 minut odležet. Krok 3: Po odležení pstruhy lehce poprášíme hladkou moukou a dáme na rozpálený gril. Grilujeme cca 7 minut z každé strany - záleží na velikosti pstruhů a teplotě grilu.

Zveřejněno 23. 7. 2013

Poznámka autora Dooga

PL - polévková lžíce

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křupavý pstruh s mátou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yARE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křupavý pstruh s mátou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yARE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Vašku, velice pěkně udělaný pstruh za 4.boda:yes:

... no mňáááááááá ;-);-);-)

Vašku, mňááám a nepotřebuju ani foto :-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
teplota grilu pstruh, kuře na křupavo, recepty-krupavy pstruh, pstruh, recept na pstruha, recepty s mátou, pstruh recepty, pstruh odležení, teplota grilu na pstruha, jak udelat krupaveho pstruha, pstruh na grilu s mátou, recepty s mátou ryba, ryba s matou recept, udělaný pstruh

Suroviny:
pstruh, kůra limetková, olej olivový, česnek, máta, sůl kouřová, pepř, mouka hladká

Přidat fotografie receptu