Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 416 kJ / 1 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,90 g |
Tuky | 73,56 g |
Vláknina | 4,96 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 263 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 5,76 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruhy očistíme a do kůže uděláme 3 zářezy.
Krok 2: Česnek utřeme nožem a smícháme s mátou, limetkovou kůrou, olejem, solí a pepřem. Směsí potřeme pstruhy zevně i vnitřně a dáme alespoň na 30 minut odležet.
Krok 3: Po odležení pstruhy lehce poprášíme hladkou moukou a dáme na rozpálený gril. Grilujeme cca 7 minut z každé strany - záleží na velikosti pstruhů a teplotě grilu.
Zveřejněno 23. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavý pstruh s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yARE
Moje poznámka
Křupavý pstruh s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yARE
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 6 minutami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 55 minutami
Club sušenky
Kerstein před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 1 hodinou
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 3 hodinami
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 3 hodinami
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 3 hodinami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 4 hodinami
Biskupský beránek
Birdmann před 4 hodinami
Tématické fráze:
teplota grilu pstruh,
kuře na křupavo,
recepty-krupavy pstruh,
pstruh,
recept na pstruha,
recepty s mátou,
pstruh recepty,
pstruh odležení,
teplota grilu na pstruha,
jak udelat krupaveho pstruha,
pstruh na grilu s mátou,
recepty s mátou ryba,
ryba s matou recept,
udělaný pstruh
Suroviny:
pstruh,
kůra limetková,
olej olivový,
česnek,
máta,
sůl kouřová,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (3)