Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 205 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,04 g |
Tuky | 1,66 g |
Vláknina | 1,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience smícháme a vínem doředíme v hustě tekoucí omáčku. Podáváme ke studené zvěřině.
Zveřejněno 12. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní omáčka k černé zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWzL
Moje poznámka
Pikantní omáčka k černé zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWzL
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 1 hodinou
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pohankové bramboráky
A1oisie před 27 minutami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Marketa_226 před 39 minutami
Velikonoční vajíčka pro koledníky
iveta.kroul před 2 hodinami
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 16 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 16 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 16 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 16 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 16 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 16 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty z divočáka,
omáčka z divočáka,
divočák na grilu,
divoké prase recepty,
divočák recepty,
recepty z divokeho prasete,
pikantni omacka,
recepty divoke prase,
divočák na černo,
recepty na divoke prase,
grilování zvěřiny,
prase divoké recepty,
omáčky z divočáka,
grilování divočáka,
divoké prase recept,
divočák na grilu recept,
recepty divočák,
divoké prase na grilu,
minutky z divocaka,
omačka s divočaka
Suroviny:
zavařenina rybízová,
zavařenina malinová,
hořčice,
kůra citronová,
sůl,
jalovec,
víno červené
Komentáře (7)