Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fleky s vepřovým masem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

miramelc

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 131 kJ /
3 138 kcal
Bílkoviny118,98 g
Tuky124,97 g
Vláknina18,70 g
Cholesterol 184 mg
Sodík 252 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy376,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na sádle spěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Krok 2: Vložíme vepřový bok, který jsme osolili,okmínovali a opepřili. Dáme do vyhřáté trouby na 220 °C a pečeme asi 50 min až 1 hod. Krok 3: Po upečení maso necháme trochu schladnout a potom ho umeleme na strojku. Dáme ho do mísy. Krok 4: Do osolené vody dáme vařit fleky podle návodu na obalu.Po uvaření fleky scedíme a nasypeme na maso. Krok 5: Vše promícháme a přelijeme vypečenou šťávou z masa a opět zamícháme. Podáváme s kyselou okurkou, nebo nějakým zeleninovým salátem.

Zveřejněno 28. 7. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fleky s vepřovým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5wJK

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fleky s vepřovým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5wJK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
fleky s masem, fleky s vepřového masa, zapekané fleky s vepřovým masem, fleky s masem vepřového masa, fleky s masem a zeleninou, fleky z veproveho masa, maso fleky, fleky svepřovým masem, jak varit fleky, dyně s veprovim masem

Suroviny:
těstoviny maltagliati, bok vepřový, cibule, pepř, kmín drcený, sůl

Přidat fotografie receptu