Postup přípravy
Krok 1: Jednotlivé porce osolíme, opepříme, pomažeme hořčicí, posypeme provensálským kořením a každou zvlášť obalíme plátkem slaniny.
Krok 2: Vložíme do pekáče s troškou oleje, nakrájenými cibulkami, podlijeme vínem a zakryté pečeme při 180°C.
Krok 3: Když je maso téměř měkké, odklopíme a dopečeme dozlatova. Vypečenou šťávu zjemníme kouskem másla. Podáváme s brambory s pažitkou a fazolkami s česnekem.
Zveřejněno 13. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík z Provence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yZv
Moje poznámka
Králík z Provence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yZv
Nejnovější recepty
Naše oblíbené muffiny
Přidáno před 9 hodinami
Kulajda se ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Lokše s květákem
Přidáno před 15 hodinami
Ředkvičková pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené palačinky se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Pečivo plněné zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra na přírodno
Trol60 před 5 hodinami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
Vendy007 před 9 hodinami
Zelný salát s mrkví a medovou zálivkou
wimra před 10 hodinami
Placičky z brokolice
monyss před 10 hodinami
Vepřové plátky s libečkem z papiňáku
RomanaMonika před 10 hodinami
Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem
Elen0766 před 11 hodinami
Cookies s kousky čokolády
Iwana666 před 12 hodinami
Makový závin
Petulka.sasanka před 12 hodinami
Zapékaný květák
Vanika před 13 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Janahermiona@seznam.cz před 14 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho se peče kralík,
porcování králíka,
recept na králíka,
jak porcovat králíka,
jak dlouho pečeme králíka,
králík recepty,
jak naporcovat králíka,
jak se porcuje králík,
králičí hřbet recept,
jak se dlouho peče králík,
jak se peče králík,
recepty z králíka,
králík skvělé recepty,
králík po provensálsku,
králík porcování,
králičí hřbet,
recepty králík,
králík recept,
jak dlouho pect kralika,
kralik z provance
Suroviny:
králík,
hořčice,
koření provensálské,
víno bílé,
slanina,
cibulka jarní,
sůl,
pepř bílý,
olej olivový,
máslo
Komentáře (32)