Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 748 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,53 g |
Tuky | 41,31 g |
Vláknina | 69,70 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 66,07 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, zprudka osmahneme, přidáme cibuli na půlkolečka, česnek a celer na plátky, asi 4 minuty restujeme.
Krok 2: Pak přidáme lilek a rajčata nakrájená na kostky, podlijeme polovinou vývaru a dusíme.
Krok 3: Když je maso téměř měkké, přidáme rozmarýn, majoránku, osolíme a opepříme. Jako poslední dáme nakrájené fazolky, zalijeme druhou polovinou vývaru a ještě necháme dusit. Nemusíme zahušťovat, z rajčat a lilku nám vznikne hustá omáčka.
Zveřejněno 13. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYwr
Moje poznámka
Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYwr
Nejnovější recepty
Hrnkový beránek
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 6 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 20 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 21 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 1 hodinou
Cookies s kousky čokolády
ulrivhv před 1 hodinou
Afrika řezy
evik_svistik před 2 hodinami
Cikánský řízek
DanyDong před 2 hodinami
Pečené třepané brambory
DanyDong před 2 hodinami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
mmartinjjakubec před 2 hodinami
Cibulová marmeláda
Ekurecepty před 2 hodinami
Frankfurtská polévka
poirotka před 2 hodinami
Kuřecí paličky marinované v podmáslí smažené v troubě
poirotka před 2 hodinami
Banánové lívance
Wanilor před 3 hodinami
Tématické fráze:
jehneci maso recepty,
recepty z lilku,
recepty s lilkem,
jehněčí nejlepší recept,
jehněčí recepty,
recept jehneci plicky,
jehněčí plíčka na smetaně,
jehneci lilek,
jehněčí plíčky na smetaně,
jehněčí plíčky,
maso s lilkem,
hovezi s lilkem,
plíčky na smetaně jehněčí,
tatarák z koňského masa,
maso s lilkem,
tatarák z jehněčího,
varime s lilkem,
lilek hovezi,
recepty na večeři s lilkem,
pličky z jehněčího masa
Suroviny:
kýta jehněčí,
česnek,
celer,
lilek,
rajče,
fazolky zelené,
vývar hovězí,
rozmarýn,
majoránka,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (15)