Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 685 kJ / 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,56 g |
Tuky | 30,41 g |
Vláknina | 13,62 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí na hlívě a rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGZg
Moje poznámka
Kuřecí na hlívě a rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGZg
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 3 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 5 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 16 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 36 minutami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 1 hodinou
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 2 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 3 hodinami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 3 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 4 hodinami
Tématické fráze:
kureci na hlive,
kuřecí stehna na hlívě,
hlíva s kuřetem,
krůtí horní stehna s hlívou ústřičnou,
kuřecí hlíva recepty,
ku`ecí na hlívě,
kuřecí stehna s hlívou ústřičnou,
kureci a hliva,
kuře vykostěné na rajčatech,
kuřecí řízek s hlívou ústřičnou,
kuřecí řízek na hlívě,
kuřeci na hlivach,
hlíva s rajče,
kuřecí horní stehna na rajčatech,
kuřecí maso na hlívė,
kuřecí stehna na hlívě ústřičné,
recept hlíva a kuřecí,
hliva ustricna kureci stehna,
krůtí řízky na hlívě,
kureci rizky na hlive
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
hlíva ústřičná,
rajče,
cibule,
bujón,
koření,
sádlo,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (5)