Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slaný tykvový koláč

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 691 kJ /
2 555 kcal
Bílkoviny87,27 g
Tuky148,29 g
Vláknina27,10 g
Cholesterol 867 mg
Sodík 1,94 g
Sůl5,34 g
Sacharidy208,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tekvicu a tvrdý syr dáme do misy, pridáme nakrájanú klobásu a cibuľu, prelisovaný cesnak, vajcia, múku s práškom do pečiva, olej, čierne korenie, soľ a oregano. Všetko spolu dobre premiešame. Krok 2: Masu dáme do vymasteného pekáča a pri strednej teplote asi 30 minut pečieme. Krok 3: Podávame teplé so zeleninovým šalátom alebo len obložíme zeleninou.

Zveřejněno 3. 9. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slaný tykvový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5M3q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slaný tykvový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5M3q

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

:yes::yes::yes:

Nella: nič nie je zrazené, je tak vysoký, ako ho navrstvím do pekáča - ak dám nízku vrstvu, bude nízky, ak vysokú, vysoký :-D A môžem ťa ubezpečiť, že chuť je úplne iná ako z cukety :-p;-)

:yes::yes::-p:-K

tejaja:Jé, tak já mám tykev:-O:-D My to tady máme jako cuketu, bílou;-)Takže jsem Kynutý cukeťák dělala vlastně z tykve;-):-D

Jana Remkova:Vždyť je to klasický cukeťák včetně všech poměrů a recept tu je několikrát.
Jen tu tejaja použila dýni a má ho tedy dost nízký a sražený.Stačí se podívat, jak nadýchané jsou ostatní recepty na cukeťák.

Jana Remkova: Janka, toto je tykev, je biela, s dlhým, až 50 cm plodmi. Cuketa je jej príbuzná, obyčajne zelená, niekedy žíhaná, ale aj do žlta. Na rozdiel od tekvice má viac vody, nehodí sa na všetko to, čo tekvica. Ale mala by sa zbierať malá, do 25 cm, nemala by sa nechať prerastať.
Janka, môžeš použiť aj cuketu, ale práve kvôli väčšiemu obsahu vody pridaj viac múky, budeš to poznať podľa cesta, aby to nebolo riedke. ;-)

Terezko, já vím, už o tom byla řeč, jaký je rozdíl mezi tykví a třeba cuketou. Tohle je ale tykev, že? Šlo by to i z cukety? tykev asi neseženu..

to teda udělám:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
rozdíl mezi cuketou a dyni, slaný koláč z hokaido, rozdil mezi tykvi a cuketou, koláč s tykví, rozdíl mezi cuketou a tykví, slaný kolač hokaido, tykev koláč, slaný kolac s dýně hokaido, slaný koláč, slaný koláč z dýně, slaný koláč s dýní hokaido, cuketový koláč slaný spekackami, slany kolac s dyni, rozdíl mezi dýní a cuketou, jaký je rozdíl mezi dýní a cuketou, slaný koláče, slaný hokaido koláč, recept na tekvicoví koláč na slano sk, zeleninový koláč s dýní a cuketou, slaný koláč s cuketou a dýní

Suroviny:
dýně, sýr strouhaný, špekáček, česnek, cibule, vejce, mouka polohrubá, olej, prášek do pečiva, pepř, sůl, koření oregáno

Přidat fotografie receptu