Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazole s žampiony, vejcem a květákem

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucie95 Lucie95

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie661 kJ /
158 kcal
Bílkoviny13,48 g
Tuky7,96 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 149 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy5,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žampióny oloupeme a nakrájíme na kostičky. Krok 2: Osmahneme na olivovém oleji, posolíme a přidáme propláchnuté fazole a pórek. Podusíme 10 minut. Krok 3: Květák a vejce si uvaříme zvlášť v osolené vodě. Nakonec přidáme k podušené směsi a podáváme.

Zveřejněno 7. 9. 2013

Poznámka autorky Lucie95

Můžeme použít oblíbené koření, např. majoránku nebo tymián.

Nakonec jsem na směs dala ještě cottage ♥ mňam

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazole s žampiony, vejcem a květákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YZqW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazole s žampiony, vejcem a květákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YZqW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Nádherné bezmasé jídlo.:yes:

Ráno moje druhá cesta vede k tomuto receptu, znovu čtu a jdu snídat:-)):-)):yes::yes:

teda to je:yes: Raději půjdu spát nebo budu vtažen neznámou silou do ledničky:yes::yes:

:-p:yes:

Tématické fráze:
fazole se zampiony, zapečené fazole s květákem, fazole s květákem, fazole na žampionech, fazole s zampiony, mexické fazole s vejcem, květák fazole, fazole s vejcem, mexické fazole s s vejcem, zampiony vahicka a fazole, zapečený květák s fazolky na kyselo, červené fazole dietně recepty, recept červené fazolky s žampiony, pečené fazole s květákem, červené fazole s vejcem, fazole žampiony chilli, recepty z červených fazolí a žampionů, kvetak fazole recept, recepty maso fazole, červené fazolky a žampióny

Suroviny:
fazole červené, žampióny, vejce, květák, pórek, olej olivový

Přidat fotografie receptu