Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,82 g |
Tuky | 59,30 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,16 g |
Sůl | 7,42 g |
Sacharidy | 38,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADVO
Moje poznámka
Kuře po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADVO
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 15 minutami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Tématické fráze:
kure po hunansku,
kure po hunansku recept,
po hunansku,
recept kuře po hunansku,
kuřecí játra po asijsku,
kuřecí po hunansku,
jolana štěrbová,
maso po hunansku,
kuřecí po asijsku,
kuřecí po hunansku recept,
jatra po asijsku,
po hunansku recept,
recept po hunansku,
kuře pečene po asijsku,
játra po asijsku recept,
kureci maso po hunansku,
recepty kuře po hunansku,
recept na kuře hunanasku,
hunansku,
štěrbová jolana
Suroviny:
kuře,
vejce,
škrob,
omáčka sojová,
víno,
cukr,
pepř,
česnek,
olej,
koření indické,
sůl
Komentáře (2)