Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 904 kJ / 1 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,91 g |
Tuky | 119,78 g |
Vláknina | 23,30 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,74 g |
Sacharidy | 60,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené a pak zapečené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GA0y
Moje poznámka
Dušené a pak zapečené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GA0y
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 13 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 17 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 1 hodinou
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 8 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 12 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 12 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 13 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 14 hodinami
Slaný koláč z brokolice
lecho před 14 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
KaterinaBilek před 15 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
tinakajfoszova před 17 hodinami
Vrstvená jablková buchta
vozlenka před 18 hodinami
Tématické fráze:
zapecene hovezi,
hovězí maso - péro,
dušené hovězí maso recept,
hovězí zapecene,
dušené hovězí v troubě,
hovězi kyta pero,
zapečené dušené maso,
zapečené hovězi s cuketou,
zapačené hovězí,
hovězí dušené maso z trouby,
zapečené hovězí maso recepty
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
špek,
olej ze sušených rajčat,
rajče sušené v oleji,
smetana zakysaná,
brambory,
koření,
vývar hovězí
Komentáře (7)