Suroviny
Porce: 3-6(záleží na tom,kolik na talíř naložíme masa)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 405 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 4,50 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 56,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kg3x
Moje poznámka
Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kg3x
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 6 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 12 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí čína jinak
Neregistrovaný před 17 minutami
Piškotová bábovka
Neregistrovaný před 26 minutami
Domácí křupavé rohlíky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Dělbuchy
Neregistrovaný před 1 hodinou
Jablkový koláč
L.Komrska před 2 hodinami
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 2 hodinami
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 2 hodinami
Linecký moučník s ovocem
Neregistrovaný před 2 hodinami
Duo řezy s mákem a povidlovou náplní
Neregistrovaný před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřový plátek,
maso naložené v kefíru,
nalozene maso v kefiru,
kefírová marináda,
vepřové plátky v marinádě,
maso adžika,
vepřové adžika,
maso v kefíru,
adžika vepřove,
vepřové plátky naložené v marinádě,
vepřový plátek naložený,
vepřové maso na kefiru,
jde nalozit veprove maso do kefiru,
kořeni adžika recepty,
adzika reny,
marináda s majoránkou,
smažený kapr naložený v cibulové marinádě,
jak naložit maso do kefíru,
recepty z kefíru s vepřovým masem,
přírodní plátek v v marinádě
Suroviny:
plec vepřová,
koření adžika,
kefír,
mouka hladká,
olej,
sůl,
cibulové kroužky
Komentáře (18)