Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování
Vepřové palce z panenky jsou velmi křehké a jemné, svědčí jim krátká příprava. Po ugrilování je zalijeme voňavou marinádou ochucenou bylinkami a římským kmínem, chvíli necháme maso nasát chutě a poté se můžeme pustit do jídla.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 629 kJ / 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,61 g |
Tuky | 31,95 g |
Vláknina | 6,15 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 21,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9j04
Moje poznámka
Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9j04
Nejnovější recepty
Kohoutí prsa sous-vide se žampionovým ragú
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové muffiny s Nutellou
Přidáno před 5 hodinami
Snídaně, oběd i večeře na jednom talíři pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Smažené žampiony, volská oka a ledový salát s kapií
Přidáno před 6 hodinami
Holandský řízek podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Jižanské kuřecí paličky v kukuřičných lupíncích
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Připravili jsme máslový ležák jako z Harryho Pottera: Horký cider se šlehačkou a karamelem chutná překvapivě skvěle
Kuře na paprice i pro začátečníky: Šťavnaté a křehké maso s chutí papriky dokonale ladí s omáčkou ze smetany, hotové je za chvíli
Retro okénko: Kostkový cukr i barevný cukr bridž byly kdysi hity. Půlkilová krabice vyšla na 8 Kčs a děti z ní tajně ujídaly
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Neregistrovaný před 32 minutami
Kralik v italske omacce
Neregistrovaný před 32 minutami
Čočka po indicku
Neregistrovaný před 32 minutami
Těstoviny s cuketou
Neregistrovaný před 32 minutami
Vepřové Hokkaidó
Neregistrovaný před 32 minutami
Francouzský hruškový koláč
Neregistrovaný před 33 minutami
Zapečené kuřecí medailonky
Neregistrovaný před 33 minutami
Koření do polévky
Neregistrovaný před 33 minutami
Kuřecí kousky se žampióny a kukuřicí
Neregistrovaný před 33 minutami
Ořechovo-lněné perníkové sušenky (bez lepku, mléka a vajec)
Neregistrovaný před 33 minutami
Tématické fráze:
marinování masa na grilování,
vepřové palce na grilu,
palce recept,
vepřový palec marinovany,
vepřové palce z panenky grilování,
marinovane palce,
propichnuty prst,
recept z veprových palců na cm,
grilovane palce,
palce vepřová svíčková,
marinování červeného masa,
grilování palce,
vepřové palce top recepty,
recepty z vepřových palců na cm,
grilovane veprove palce,
top recepty vepřové palce,
pečený vepřovy palec,
vepřové palce recept,
vepřová palce z panenky pečené,
jak vypada veprovy palec
Suroviny:
palec vepřový,
sůl,
pepř mletý,
olej,
olej olivový,
ocet balsamiko,
římský kmín celý,
chilli paprika čerstvá,
pepř drcený,
petrželka hladkolistá,
tymián,
sůl
Komentáře (22)