Jablečný rosol (z padaných jablek)
Rosol se dá připravit i z mírně nezralých nebo z ne zrovna výstavních jablek, či dokonce i jen ze slupek a jádřinců. Výborný je třeba k aromatickým sýrům. Jeho jemná chuť a vůně vás zahřeje a připomene krásné chvíle strávené v přírodě.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný rosol (z padaných jablek)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoyR
Moje poznámka
Jablečný rosol (z padaných jablek)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoyR
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté a zelí ze zelené cukety
Přidáno před 4 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 4 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Martinské rohlíčky
Fitulka před 49 minutami
Moravský vrabec
Fitulka před 52 minutami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 1 hodinou
Minutkové žampiony
Janet.P před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 4 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 4 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 6 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 7 hodinami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jablečný rosol,
letní jablka zpracování,
zpracování jablek,
rosol z jablek,
jak zpracovat jablka,
zpracování letních jablek,
padaná jablka,
jak vyrobit přírodní pektin,
jablečný pektin výroba,
jak zpracovat padana jablka,
citronový pektin,
padaná jablka zpracování,
jablečny pektin,
domácí pektin,
zpracování jablek recepty,
domácí zpracování jablek,
výroba domácího pektinu,
jablka zpracování,
jablečný rosol recept,
padane jablka
Komentáře (14)