Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený krůtí krk v marinádě

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 197 kJ /
286 kcal
Bílkoviny6,86 g
Tuky11,26 g
Vláknina18,99 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 912 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy35,72 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny přísady na marinádu rozmixujeme. Do marinády naložíme nakrájený krůtí krk - necháme marinovat alespoň 2 hodiny, Krok 2: Do zapékací mísy nakrájíme na kolečka cibuli. Na ni poklademe marinované krky. Krok 3: Zbytek marinády nalijeme do mísy. Podlijeme hrnkem vody a pečeme v troubě zhruba 3/4 hodiny. Krok 4: Podáváme s bramborovými nočkami - viz poznámka.

Zveřejněno 17. 10. 2013

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený krůtí krk v marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mkrE

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený krůtí krk v marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mkrE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Smr57: takove nocky, vyzkousim<3

Výborné, Moc jsme si pochutnali. Do noků jsem přidala libečkovou a celerovou nať . Skvělá kombinace.

Jo... Je to dobré .. Sežrali jsme to s opečenýma špreclema :-) Mňamka... Autor aple žere točený párek s hořčicí a prej příšerný :-D

sirael.s:přesně jak píše Bosanova:yes::yes:

Krůtí krk je naprosto skvělé, libové a šťavnaté maso. Pokud je dobře uvařený nebo upečený, maso se loupe od kůstek samo. Já z něj dělám polévku, maso vždy zdlábnu. Toto mne zatím nenapadlo, ale tip je to výtečný!

příšerný:-((:-((:-((

To jsou takové ty krky co mají uprostřed kosti?? jak to obíráte?? nebo se to odlupuje od kosti, když je to dostatečně uvařené-upečené??

No, krůtím krkem bych rozhodně nepohrdla, takto upravený musí být chutný. Ostatně, ta marináda by slušela i jinému masu. :yes:

Tématické fráze:
peceny kruti krk, pečené krútí krky, kruti krk, kruti krk recept, krůtí maso v marinádě, krutí krk peceny, krutí krky pečené, krůtí krky, krůtí krky recept, recepty krůtí krky, vepřový krk, pečený vepřový krk, pečený krutí krku, marináda na krůtí maso, pečené krutí krůtí krky, recept na krůtí krky, krůtí krky recepty, krůtí krk pecený recept, krůtí krk v marinádě, pečeny krk

Suroviny:
krky krůtí, cibule, česnek, olej olivový, omáčka sojová, paprika sušená sladká, sůl, chilli paprika čerstvá, pyré rajčatové

Přidat fotografie receptu