Suroviny
Porce: 1 pstruh
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 31 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,15 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
Krok 2: Lžíci brynzy umícháme se lžící čerstvého kopru a směsí naplníme bříško pstruha. Takto upraveného vložíme na plech, posypeme rybím kořením, posypeme celým kmínem a poklademe plátky másla.
Krok 3: Vložíme do rozpálené troby na 200 stupňů a grilujeme asi 10-15 minut
Zveřejněno 29. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s brynzou a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1MgG
Moje poznámka
Pstruh s brynzou a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1MgG
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 5 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 10 minutami
Piškotový beránek
Pajkujka před 50 minutami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 1 hodinou
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 1 hodinou
Kuře na zelí
Walderama08 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 1 hodinou
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 1 hodinou
Holandské řízky
Lucek před 2 hodinami
Velikonoční nádivka
zackovam před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
Smakoun před 2 hodinami
Tématické fráze:
pstruh kopr,
pstruh s bryndzou,
zajimave recepty z pstruha,
recept pstruh kopr,
pstruh recept kopr,
malovany pstruha,
recepty 29.10.2013
Suroviny:
pstruh,
brynza,
kopr čerstvý,
sůl,
koření na ryby,
kmín celý,
máslo,
citron
Komentáře (29)