Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh s brynzou a koprem

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 1 pstruh

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie31 kJ /
7 kcal
Bílkoviny0,60 g
Tuky0,15 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Krok 2: Lžíci brynzy umícháme se lžící čerstvého kopru a směsí naplníme bříško pstruha. Takto upraveného vložíme na plech, posypeme rybím kořením, posypeme celým kmínem a poklademe plátky másla. Krok 3: Vložíme do rozpálené troby na 200 stupňů a grilujeme asi 10-15 minut

Zveřejněno 29. 10. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh s brynzou a koprem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1MgG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh s brynzou a koprem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1MgG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (29)

rebeka: bylo to skvělé, rebi, fakt;-)

:-O:-O kam ty na ty nápady chodíš:-?:-? dovedu si představit brynzu + kopr... ale ještě tím nacpat pstroužkovi břicho, to čumím:-O:-O
asi dobrota, co:-p:-?:yes::yes:

ZAJÍMAVÝ RECEPT:yes::yes:

Irule: Já taky;-)

:-p:-p:-p pro ryby mám slabost :yes::yes::-K

tejaja: děkuji a zkus, pak dej vědět :-)

Jana Remkova::-D Pekný experiment :yes: Ja tam tej bryndze dám viac, napchám tomu pstruhovi brucho poriadne :-D;-)

Mňáám:yes::yes: mám dva pstruhy v mrazáku(což je žalostně málo:-D:-D, musím pověřit nákupčího, aby přivezl). A vůbec to není překombinované, ale krásně vyvážené:yes::yes::-K

Kopr dávám do bryndzové pomazánky, tak ještě musím přidat toho pstruha;-):-p:yes:

dzungila::-8:-p;-)

Teda Jani, smekám před skvělým nápadem zkombinovat bryndzu a kopr. :yes::yes::yes: To musí být teda něco!:-O:-p;-)

Anna Kocikova: No vidíš. Já taky chtěla pomazánkové máslo, ale jaksi jsem na ně zapoměla ráno v Albertu a měla jsem jen brynzu a fakt nelituji;-)

Jani,pstroužek jako malovaný,hlavně na té poslední fotce:-KJá ho někdy plním pomazánkovým máslem promíchaným s čerstvým koprem,ale s tou brynzou to bude delikatesa:-p:yes::-K

srettka::-D:-D:-D ty nezklameš;-) Děkuji všem ostatním, fakt jsem nevěřila, že by se tenhle pstruh mohl někomu líbit:-)

Zajímavý recept na pstroužka:-p;-):yes:

Krásné! :yes::-K

Jani, tohle bude asi fakt dobrota:yes:

Já bych si pochutnala :yes::yes::-K

Čéče sestro kosmonautova, toto bych přejmenovala Pstruh po Jánošíkovsku:-))
Vypadá to dobře a pro pstroužka mám slabost. Snad bych dala i tu bryndzu, bo věř chči ne, já ju ještě v orální ďurce neměla.
Haluše děláme jen se zelo.
Pošli prosím šousto, jen lžičinku, smočím v tom svou prostořekou hubu a okoštuji:-))

tejaja: Terezko, já jsem experimentovala a jen pro sebe, takže jsem si řekla, že to sním, ať to bude jakékoliv! :-D Takže proto jen ta jedna lžíce, ono to bříško zase tak hluboké není a určitě by nevadilo i víc :-)

Jana Remkova:Jani, ten pstruh měl určitě dost zajímavou chuť, moc si to představit neumím, ale ty suroviny jdou dobře k sobě. Dávám ti 6.bod:yes:

Veľmi pekný recept, len tej bryndze nedávaš viac ? Jedna lyžica sa mi zdá málo, aj obrázok svedčí o vačšom množstve:-8 V každom prípade je to výborné, a prekombinované určite nie, práve naopak:yes:

Jana Remkova:Čestné slovo, nepreháňam. Nádherná kombinácia surovín, nepreplácané...cítiš chuť ryby aj bryndzu. A bryndza aj ryba sa s kôprom kamarátia veľmi dobre. Plus krásna fotka, vlastne fotky. :-K

Týý brďo Jani škoda,že nejde šahnout přes monitor pro talíř:-pkrásně připravený pstruh:yes::yes:

Jana Remkova: jasně, jak chceš, je to překombinované :-D:-D:-D:-D;-);-);-), ale vážně - pstroužka můžeme vždy a v jakékoli kombinaci, takže :-p:-p:-p:yes::yes::yes:

magdalenka: Fakt??:-)) Magdi, mám velkou radost, že se ti líbí :-)

Neskutočne krásny recept!:yes:

Díky!:-D Myslím, že se potkám i s negativní kritikou, že je to překombinované, ale mi po obědě zůstala na talíři fakt jen hlava :-D

Úžasné, Jani :yes::yes::yes::-*

Tématické fráze:
pstruh kopr, pstruh s bryndzou, zajimave recepty z pstruha, recept pstruh kopr, pstruh recept kopr, malovany pstruha, recepty 29.10.2013

Suroviny:
pstruh, brynza, kopr čerstvý, sůl, koření na ryby, kmín celý, máslo, citron

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu