Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 32 275 kJ / 7 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,58 g |
Tuky | 491,86 g |
Vláknina | 30,90 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 610,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Izidor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnEm
Moje poznámka
Izidor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnEm
Nejnovější recepty
Nivová pomazánka s hruškou
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové knedlíky plněné masem z uzených žeber
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová plec s chorizem a fazolemi
Přidáno před 10 hodinami
Alsaský cibulový koláč podle Z. Pohlreicha
Přidáno před 15 hodinami
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno 23. 9. 2025 19:37:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Petaroxy před 4 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Noumik před 5 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
ok1cmj před 5 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 6 hodinami
Luxusně nadýchané marmeládové rolky z kynutého těsta
Suzy8 před 6 hodinami
Putimská vepřová pečeně
TerezaP před 7 hodinami
Švestkové řezy s tvarohem
Nadatode před 7 hodinami
Jablečný crumble
ErikaU před 8 hodinami
Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě
Sahula před 8 hodinami
Extra rychlé lívance
Helusadolezusacz před 10 hodinami
Tématické fráze:
izidor,
buchta na plech izidor,
izidor buchta na plech,
isidor buchta na plech,
máslová náplň do ořechů,
řezy opilý izidor recept,
buchta izidor,
řez izidor,
nejlepší opilý izidor,
řezy izidor,
izodor,
izidor na plech,
řezy isidor,
opilý izidor,
buchta na plech isidor,
řezy na plech izidor,
izidort,
isidor rezy na plech,
moučníky na plech-izidor,
košíčky izidor na na plech
Suroviny:
cukr,
máslo,
mouka hladká,
kakao,
prášek do pečiva,
vejce,
ořechy,
cukr,
rum,
máslo,
cukr,
pudink vanilkový
Komentáře (6)