Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 896 kJ / 453 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,10 g |
Tuky | 22,84 g |
Vláknina | 25,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11,84 g |
Sůl | 29,50 g |
Sacharidy | 48,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Koleno očistíme a omyjeme, poté nařízneme a natřeme česnekovou pastou ( prolisujeme stroužky česneku, smícháme se solí a vegetou, přidáme olej), dáme do lednice do druhého dne naležet.
Krok 2: Nakrájíme na větší kousky cibuli (plátky / kostky), dáme do pekáče, posypeme kmínem, na to položíme naložené koleno kůží dolů, též posypeme kmínem, podlejeme vodou, přiklopíme a pečeme na 180- 200°C (záleží na troubě a velikosti kolena) cca 1hodinu.
Krok 3: Po hodině koleno otočíme kůží nahoru, kdo má rád může si ještě drobátko posypat kmínem, a pečeme další hodinku. Kdo rád kůžičku křupavou, může cca 15minut před dopečením oddělat poklop a dopéct koleno dokřupava. Příloha může být brambory, bramborová kaše, čerstvý chléb nebo cokoliv kdo jak má rád.
Zveřejněno 10. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové česnekově nakládané koleno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jBGy
Moje poznámka
Vepřové česnekově nakládané koleno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jBGy
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Čínské nudle s jidášovým uchem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář
Továrna na Mozartovy koule zavřela: Nový majitel určí, zda se bude slavná cukrovinka ještě vyrábět a kde
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pekanová srdíčka
Neregistrovaný před 5 minutami
Co dům dal
Neregistrovaný před 16 minutami
Salámový oběd na pekáč
Neregistrovaný před 24 minutami
Levandulová zmrzlina s medem
Neregistrovaný před 25 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 1 hodinou
Podzimní jablečník
Neregistrovaný před 1 hodinou
Marcipánové ozdůbky na cukroví
Neregistrovaný před 1 hodinou
Kedlubnový salát - na 4 způsoby
Neregistrovaný před 1 hodinou
Bůčková tlačenka
Neregistrovaný před 1 hodinou
Zeleninová polévka
Neregistrovaný před 1 hodinou
Tématické fráze:
jak upéct vepřové koleno,
nakládané koleno,
naložené vepřové koleno,
jak správně upéct koleno,
naložené koleno,
jak spra ne upect vepřové koleno,
jak správně upéct vepřové koleno,
nakládané pečené vepřové koleno,
jak správně upéct vepřovou krkovici,
jak upéct koleno,
nakládané v.koleno,
jak dobře upéct koleno,
nakládaná kolena,
vepř koleno,
naložené vepř.koleno,
jak dobře upéct vepřové koleno,
jaj upect vepřove koleno,
nakládané pečené koleno,
nalkládné vepřové koleno,
pečené vepřové koleno nakladane
Suroviny:
koleno vepřové,
česnek,
cibule,
olej,
kmín celý,
sůl,
vegeta
Komentáře (10)