Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Parmazánová prsíčka v pršutu s rajčatovým salátem

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 690 kJ /
1 838 kcal
Bílkoviny335,20 g
Tuky54,83 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 788 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,86 g
Sacharidy0,96 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso omyjeme, osušíme. Vložíme mezi potravinové fólie a válečkem maso zploštíme. Krok 2: Kuřecí plátky překrojíme na poloviny, osolíme a opepříme. Parmazán nastrouháme do misky a postupně v něm obalíme všechny plátky masa. Krok 3: Sýr k masu pevně přitiskneme. Jednotlivé kousky kuřete zabalíme do plátků pršutu a převážeme potravinářskou nití. Na pánvi rozehřejeme olej a připravené kuřecí plátky na něm z obou stran orestujeme (cca 3 minuty z každé strany). Krok 4: Podáváme s bramborovou kaší. Můžeme podávat jen s bílým pečivem a rajčatovým salátem s olivovým olejem a bazalkou.

Zveřejněno 19. 11. 2013

Poznámka autorky varilamyskakas…

Ke strouhanému sýru můžeme před obalením přimíchat oblíbené bylinky (tymián apod.)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Parmazánová prsíčka v pršutu s rajčatovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0pq5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Parmazánová prsíčka v pršutu s rajčatovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0pq5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Vyzkoušela jsem Tvůj receptík a moc nám chutnalo :yes::-). Bodíka jsem Ti už dala předtím, tak teď už jenom fotečka ;-).

A to bude luxusní dobrota Ivi, ale to někdy opravdu udělám :yes::yes::-K:-p

Ivanko,po těch mých"hokkaidových dnech":-D:-Dbych si s velkou chutí nabídla;-)Vypadá to moc dobře,mňam:-p:yes::-K

Pochutnala bych si:yes::yes:

ivulinka:;-)

dzungila: je to rychlý, máš to hned a skvěle to chutná, není třeba ani solit, pepřit, když chceš, dělej jen s parmazánem a pršutem, bylinkami;-);-);-)

Super recept! :-O;-) Moc se mi líbí ingredience. Žádná plácanina.;-):-D:yes:

díky holky a kluci;-):-K

Pěkný recept z kuřecího, to my rádi a tady ještě navíc moc zajímavě zamotáno:yes:

Určitě vyzkouším, musí to být lahůdka.:yes: Jen se mi zdá, že celkem po šesti minutách to může být uvnitř syrové. Já bych to dělal asi déle.:-)

Mám doma plno parmazánu, potřebuji trochu spotřebovat, takže určitě vyzkouším.:-)

Ivi, ojojoj, to bych si dala a moc pěkně to vypadá;-) 11.bod je jasný:yes:

Ivko, máš opravdu krásná prsíčka:yes::-D určitě vyzkouším:-p

Papaníčko jedna báseň:yes:

:yes::-*:-K:-K:-K

:yes::yes::yes:

:-p:yes:, pochutnala bych si.

To bude určitě dobré :yes:

Jsou tam samé dobré ingredience a mě by rozhodně chutnalo:-p, dala bych si k tomu šťouchané brambory a nebo tu kaši, obojí mám velmi ráda.:yes:

Tématické fráze:
recepty z pršutu, parmazánova omacka, kuřecí v pršutu, kuře v pršutu, krůtí prsíčka recepty, pokrmy z pršutu, recepty s pršutu, recepty z pršuta, parmezanova kase, recept z pršutu, recept na parmazánová miska, recepty kuřecí maso a pršut, parmazánová, kuřecí plátky v pršutu, recepty s prsuta, top recepty prsut, přírodní kuřecí prsíčka recepty, jidla z prsutu, parmetzanova omacka, co z prsutu

Suroviny:
prsa kuřecí, parmazán, pršut, olej olivový, sůl, pepř, bylinky

Přidat fotografie receptu