Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Reneels Reneels

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 463 kJ /
828 kcal
Bílkoviny142,54 g
Tuky27,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 573 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso opláchneme, nakrájíme na plátky, naklepeme a nakrájíme na delší nudličky, které posolíme a poprášíme grilovacím kořením. Krok 2: Ze zbylých surovin uděláme těstíčko jako na palačinky, (malinko hustší), nudličky v těstíčku obalujeme a smažíme. Krok 3: Pokud nám zbyde těstíčko, jako že asi jo, tak ze zbylého smažíme jako palačinky, nakrájíme na nudličky a pokud máme k obědu vývar, máme nahrazeny nudle, pokud budeme mít vývar někdy jindy, takto nachystané nudle dáme do sáčku a zmrazíme, použijeme do vývaru příště.

Zveřejněno 7. 2. 2009

Poznámka autorky Reneels

Dělá se i sýrové těstíčko, ale aby vynikla chuť Gyros, tak toto je jen kořeněné těstíčko, jinak těstíčko můžeme ochutit čímkoliv, třeba bazalkou, kmínem atd.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73PA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73PA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Leo, bylinky budou v tom koření :)

A bylinky jsou kde?

Bibinko, dík za radu. Těstíčko se dělá i ze sýrem, ale v tomto případě by to přebíjelo chuť gyrosu

To vypadá jedle. Sice jsem po obědě, ale sliny se mi stejně sbíhají.:-))

Hello dobrý, s tím sýrem budou žížalky ještě lepší-udělám je tak.;-)

Já do toho těstíčka ještě strouhám tvrdý sýr. V tomto poměru musí těstíčko zbývat. Půl kila masa jsou 3 prsní řízky, tak jsou 3 vejce moc. Pokud použijete sýr, maso se těstem se víc obalí a pak nezbyde.

Reneels, vpravo nad receptem je ikonka foťáku, tak na něj klikni a můžeš přidávat fotičky jednu po druhé.
Mimo jiné jsem si receptík uložila, líbí se mi a dávám bodíka:yes:

nevím jak mám přidat druhou fotku;-( s těmi nasmaženými nudlemi, tak snad mi někdo poradí a já to doplním;-)

Tématické fráze:
kuřeci prsicka v testicku, kuřecí v testíčku, těstíčko na kuřecí maso, kurecí nudličky v testíčku, těstíčko, vyroba gnochi, těstíčko na obalování kuřecího masa, jak se dělá těstíčko, kuřecí řízky v bylinkovém těstíčku, kuřecí maso v těstíčku recepty, maso v bylinkovém těstíčku, gnochi výroba, řízky v bylinkovém těstíčku, kuřecí filety v těstičku, kureci maso v testicku, bylinkové kuřecí řízečky, kuřecí nudličky na bylinkách, kureci nudlicky na bazalce, kořeněné těstíčko, nudličky v těstíčku

Suroviny:
prsa kuřecí, vejce, mléko, sůl, koření gyros, mouka polohrubá, tuk na smažení

Přidat fotografie receptu