Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený pangas v hermelínové peřině

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lilith-Isa Lilith-Isa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 759 kJ /
1 376 kcal
Bílkoviny138,03 g
Tuky89,79 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 885 mg
Sodík 2,63 g
Sůl6,82 g
Sacharidy4,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pangase si okořeníme, rozklepneme na něj vejce, dáme Hermelín rozkrojený na půlky. Krok 2: Pečeme na 200°C cca 40min.

Zveřejněno 20. 12. 2013

Poznámka autorky Lilith-Isa

Jednoduchá a rychlá večeře, která vznikla tak, že jsem se nemohla rozhodnout mezi rybou a Hermelínem :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený pangas v hermelínové peřině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WvwJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený pangas v hermelínové peřině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WvwJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Mgr. Růžena Brhelová: výraz suchý chléb nebo brambory jste použila vy - "Raději suchý chléb nebo suché brambory" ! 14:54:17 včera. Takže nevím, co si má tejaja nastudovat a prosím, bavme se o vaření, nikoli o invektivách. A znova, nenapadejte lidi, ale vařte.
Výraz hoax naprosto tu zdomácněl. O.K.?

Mgr. Růžena Brhelová 22. 12. 2013 15:15
Vážená Mgr. tejaja !
Od Vás si dobrou chuť rozhodně přát nenechám.
Mimochodem, když už chcete diskutovat na českých stránkách, nemusíte užívat anglický výraz hoax / falešná zpráva, úmyslná mystifikace /.
Raději si nastudujte,že v češtině je rozdíl mezi slovy suchý, sušený,
uschlý, seschlý atd. Shnilé ani splesnivělé brambory já neznám, ve svém
prostředí se s nimi nesetkávám. Ovšem: "Proti gustu žádný dišputát"!
Radostné a pokojné Vánoce, pevné zdraví a všechno nejlepší do nového roku 2014 všem lidem dobré vůle
přeje
Růžena Brhelová

spagetka::-D:-D:-D

No to je taky pravda :-D:-D

Lilith-Isa: bacha ani to zelený dnes není zdravý :-D:-D:-D;-);-);-):yes::yes::yes::yes:

Mgr. Růžena Brhelová: Nikdo vás nenutí ho jíst ;-) Zdraví nebezpečné je dneska skoro vše, to bychom museli jíst zelené :-):-)

Mgr. Růžena Brhelová: Vážená magistra, ako vzdelaná žena by ste mali vedieť, čo je to hoax. Prajem Vám dobrú chuť k suchému chlebu ( suché zemiaky si neviem predstaviť, zhnité, splesnivené áno ).
Mgr. Terézia J.;-)

Mgr. Růžena Brhelová: tak ho nedělejte a je to;-);-)
PhDr. spagetka

Mgr. Růžena Brhelová 21. 12. 2013 14:54
Škoda Hermelínu, koření, vajec, času a energie !
Pangas = zdraví nebezpečný odpad !
Raději suchý chléb nebo suché brambory !

dobrý nápad - :yes:

Tématické fráze:
pangas nejlepší recepty, pečeny pangasius, ryba v perine, pečený pangas, babicovy dobroty z 20.12.2013 recept/video, růžena brhelová, pečeny pangas ryba, pangast pečenÿ, pangas a zdraví, brhelová růžena, pangas v perine, pečeny pangasius na hermelíně

Suroviny:
pangasius, sýr hermelín, sůl, pepř, koření na ryby, vejce

Přidat fotografie receptu