Postup přípravy
Krok 1: Porce kapra osolíme a necháme hodinu odležet.
Krok 2: Připravíme si obalování, do jedné misky dáme mouku do druhé rozkvedláme vejce s pivem a do třetí nastrouháme housku na hrubém struhadle a smícháme se strouhankou.
Krok 3: Postupně porce kapra obalíme a dáme smažit. Hotové porce pokapeme citrénem a můžeme servírovat s libovolnou přílohou.
Zveřejněno 8. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povánoční kapřík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Gr
Moje poznámka
Povánoční kapřík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Gr
Nejnovější recepty
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 2 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 2 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 2 hodinami
Špaldoto s medvědím česnekem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 28 minutami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 42 minutami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 42 minutami
Věnečky
jana.smajclova před 55 minutami
Fazolky v sýrové omáčce
Sahula před 1 hodinou
Králík na česneku a hořčici
Valis před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Aluse81 před 1 hodinou
Hrnkový perník nadýchaný
Jířa Gerlová před 2 hodinami
Bílá polévka z hlívy ústřičné
Ajca1 před 3 hodinami
Lilková směs na dva způsoby (na toasty nebo karbanátky)
ZboSy před 4 hodinami
Tématické fráze:
karamelový kapřík,
ivona opiolová,
profil opiolova.i,
povánoční vaření
Suroviny:
kapr,
sůl,
vejce,
olej,
strouhanka,
houska,
pivo světlé,
mouka hladká,
citron
Komentáře (2)