Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Povánoční kapřík

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sebena sebena

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Porce kapra osolíme a necháme hodinu odležet. Krok 2: Připravíme si obalování, do jedné misky dáme mouku do druhé rozkvedláme vejce s pivem a do třetí nastrouháme housku na hrubém struhadle a smícháme se strouhankou. Krok 3: Postupně porce kapra obalíme a dáme smažit. Hotové porce pokapeme citrénem a můžeme servírovat s libovolnou přílohou.

Zveřejněno 8. 2. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Povánoční kapřík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Gr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Povánoční kapřík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Gr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Bibinko,jj vím jaká je to dobrůtka, s tím sýrem to taký dělám, ale dík za tip;-)

Sebeno, pokud tu housku namícháš s nastrouhaným sýrem a obalíš, to je teprve dobrůtka:-p a už to není ta zajetá klasika. Vyzkoušej a uvidíš.;-)

Tématické fráze:
karamelový kapřík, ivona opiolová, profil opiolova.i, povánoční vaření

Suroviny:
kapr, sůl, vejce, olej, strouhanka, houska, pivo světlé, mouka hladká, citron

Přidat fotografie receptu