Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepŕové steaky s americkými bramborami

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

relax-markytka

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 540 kJ /
846 kcal
Bílkoviny157,50 g
Tuky24,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 390 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso omyjeme, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme, na pánev dáme olej a rozehřejeme, maso orestujeme z obou stran a necháme chvíli dusit, aby bylo dostatečně měkké, anglickou slaninu orestujeme a přidáme k masu, které lehce pustí šťávu. Krok 2: Podáváme například s amarickými bramborami.

Zveřejněno 30. 12. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepŕové steaky s americkými bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ev6k

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepŕové steaky s americkými bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ev6k

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

Jitkas: dovolím si Ti oponovat, Magdalenka má pravdu;-) z vepřového to je pouze steak, ale ne beefsteak / biftek /, beef je hovězí - s tím nic nenaděláme,:-)) bohužel se biftek začalo tady říkat všemu, co je ukrojeno jako plátek a je dělaný na minutku. Už jsem se setkala i s kuřecím biftekem:-O - to je totální nesmysl.;-):-))

Tématické fráze:
biftek z kotlety, vepřový plátek ala biftek, bifteky z kotlety, vepřový biftek, biftek z vepřové kotlety, bifteky z vepřové kotlety, beefsteak recept, veprovy byftek a bramory, veprove bifteky, kotleta biftek, biftek s bramborem, biftek, rychlé kotlety s americkými bramborami, biftek s kotlety, bifteky s kotlety, meky bifteky z veprovyho masa, hovezi steak s americkym bramborem, hovězí plátek s americkými bramborami, biftečky z kotlety, americký biftek z vepřové kotlety

Suroviny:
maso vepřové, slanina anglická, pepř, olej, sůl

Přidat fotografie receptu