Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí kebab

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

alokinka alokinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 545 kJ /
1 086 kcal
Bílkoviny234,97 g
Tuky10,37 g
Vláknina4,74 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 636 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy12,31 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso a slaninu pomeleme a smícháme s ostatními surovinami. Z masové směsi tvoříme vlhkýma rukama válečky, kterými prostrčíme dvě půlky špejlí. Dotvarujeme a vkládáme na pánev s rozpáleným olejem. Postupně otáčíme a rovnoměrně necháme opéct ze všech stran dozlatova.

Zveřejněno 2. 1. 2014

Poznámka autorky alokinka

Podáváno s koprovým dipem, bramborem a zeleninovým salátem

Koprový dip : trocha Majolky®, bílý jogur, citronová šťáva, sůl, pepř, cukr, kopr.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí kebab

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BpQx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí kebab

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BpQx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

A protože jsem lilek měla jen jeden,ze zbývajícího vykoštěného kuřete jsem udělala kebab a ten byl výtečný, kopr naši chlapi nemusí, takže k bramborové kaši byla tatarka,hořčice,kečup a syrová cibulka na jemné proužky. A toto bylo něco, mě by to s tím dipem určitě chutnalo,ale už se mi nechtělo pro sebe samou.... Vím,že toto jídlo budu dělat,tak pak si to dám s dipem,abych věděla jaký tento recept chutná v orginálu.Dala jsem tam místo slaniny, šunku a uz. bůček,protože si myslím,že by tam ta chuť chyběla ve finále,protože ta slaninka ten receptík taky ovoněla.Děkuji, bodík přišpendlen již dříve:-K:yes:

alokinka:děkuji:yes:

Bosana: pokud to bude ze steheních řízků vůbec tam být ta slanina nemusí.Je to spíš o tom aby to nebylo až tak suché, takže kousek stačí.

Chci to udělat,ale kolik té slaniny?:-O

:yes:;-)

Dopsáno... ;-)

:-Otaky koukám,že mleté kuřecí,asi by to tam chtělo napsat do postupu,jinak určitě dobré a posílám +3,:yes:

:-O mletá kuřecí prsa :-? Já bych zkusila semlít vykoštěné kuře nebo i jiné části třeba ze stehen? nebo jen stehení řízky :-? Asi to bude šťavnatější :-S a levnější :-)) než jen z prsních řízků. Jinak dobrý nápad , někdy vyzkouším :-D

:yes::-p:-K

Tématické fráze:
kureci kebab recept, kuřecí kebab, domácí kuřecí kebab, recept na kebab z kuřecího masa, kebab recept, domaci kureci kebab recept, domaci kebab, kuřeci kebab recepty, recept na kuřecí kebab, jak udělat kebab, kuřecí kebab-recept, kuřecí kebab-recept, kebab domácí z kuřecího masa, recept na domaci kebab, domací kebab recept, kureci maso kebab, kebab recepty, recepty na kebab, recept na kebab, kebab kureci

Suroviny:
prsa kuřecí, slanina, sůl, pepř mletý, cibule červená, máta, nať petrželová, koření adžika, šťáva citronová, chilli, olej

Přidat fotografie receptu