Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní předkrm z nivy a oliv

Hodnocení receptu je 4,2 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dajda Dajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 383 kJ /
570 kcal
Bílkoviny28,08 g
Tuky48,50 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 133 mg
Sodík 2,55 g
Sůl6,25 g
Sacharidy3,67 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nivu nakrájíme na menší kousky nebo rozdrobíme, olivy nakrájíme na kolečka, cibuli na jemné proužky. Krok 2: Smícháme dohromady a spojíme trochou nálevu z oliv. Krok 3: Necháme odležet v chladu přinejmenším do druhého dne. Krok 4: Pak nabízíme malé množství s kouskem čerstvého chleba jako předkrm.

Zveřejněno 3. 1. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní předkrm z nivy a oliv

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WvpW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní předkrm z nivy a oliv

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WvpW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

štepanek :) 11. 6. 2014 10:59
jojo je to super recept

Dajda: rozleželé to bylo přes noc, po těch všech sladkostech jsme to déle nevydrželi:-8:-)). S těmi černými olivami to vyzkouším, ale myslím, že tady záleží jen na tom, jaké kdo má rád;-):-)
Jaruško a Marcelko - děkuju:-):-K

maris: To ale byla rychlost.:yes: Vždyť se to ani nestačilo pořádně proležet. V každém případě moc děkuji za foto a přidejte prosím poznámku, jaké to bylo s těmi černými olivami.

maris: Moc pěkná fotka, ale to jsou Tvoje fotky pokaždé :yes: Příležitostně vyzkouším :-p

maris: Krásné foto:-K Všechny suroviny máme také rádi i s těmi černými olivami :-p:-p

Moc jsme si pochutnali, v rámci zachování receptu jsem dala zelené olivy, ale příště asi zvolím černé, v salátech je máme rádi, záleží ale na chuti:-p:yes: +3
Dovolila jsem si přidat fotku;-)

Paráda :-);-):yes:

Olivy miluje dcerka, takže ji překvapím, musí to být dobré, už si chuť představuju.:yes::-D

Dajda: Asi jak které, ony mají výraznější chuť. Ale do některých jídel jsou lepší ty tmavé, třeba pokud dělám rajčatovou omáčku s olivami. Na zobání máme ale taky raději ty zelené :-)

zizala: Díky za připomenutí, na barvu jsem zapomněla. Dělá se to ze zelených oliv. Ty mám moc ráda, černé mi až na vzácné výjimky nechutnají.:-)

Barva oliv je lhostejná nebo máš s některými lepší zkušenost? Já jsem od té doby, co jsem si olivy zamilovala a naučila je jíst i holky, neměla šanci je nějak naložit. Pokud je nepoužiju do nějakého jídla, sníme je tak, jak je vylovíme za skleničky :-8:-8:-))

Tématické fráze:
jak naložit olivy, naložená niva, recepty olivy, jak naložit nivu, olivy recepty, recepty z oliv, olivy jako předkrm, niva, olivy, červená řepa, jak naložit olivy recepty, předkrm ve skleničce, olivy recept, předkrm s černymi olivami, předkrm s s nivou, nalozena niva s olivami, recept naložená niva, nalozena niva s olivam, nalozena niva s olivami a cibuli, olivy s nivou, naložená niva recept, kolečka z nivy s mandlemi

Suroviny:
sýr niva, olivy zelené, cibule červená

Přidat fotografie receptu