Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 642 kJ / 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,55 g |
Tuky | 67,20 g |
Vláknina | 0,08 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 5,03 g |
Sůl | 12,20 g |
Sacharidy | 3,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
VALAŠSKÉ ZÁVITKY
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Pv
Moje poznámka
VALAŠSKÉ ZÁVITKY
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Pv
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 55 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
valassky zavitek,
valasske predkrmy,
závitky z kyselého zelí,
recept záhorácké závitky,
závin z kyselého zelí,
valassky veprovy zavitek,
vánoční recepty z valašska,
vepřové závitky a kyselé zelí,
studene předkrmy valašsko,
vepřový valašský závitek,
valašská kuchyně recepty,
záhorácký závitek,
valašský závitek recept,
záhorácké závitky,
jak zahustit kysele zeli,
valašske zeli,
valašské maso,
maso na panvici,
valašská krkovice,
vepřové závitky v kyselém zelí
Suroviny:
maso,
zelí kysané,
slanina,
špek,
hořčice,
sůl,
pepř,
koření grilovací,
kmín celý
Komentáře (5)