Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filé po sicilsku

Hodnocení receptu je 4,7 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 1-2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 151 kJ /
275 kcal
Bílkoviny4,30 g
Tuky16,93 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy24,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z hořčice, oleje, oregana, nasekané papriky a petrželky vymícháme marinádu. Kostky filé osolíme a potřeme směsí. Posypeme strouhankou a dáme na cca 10-15 minut zapéct do trouby. Krok 2: Jako příloha jsou vhodné opečené brambory, bramborová kaše nebo jen zeleninový salát.

Zveřejněno 23. 1. 2014

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj-Recepty od Dony

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé po sicilsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7zwO

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé po sicilsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7zwO

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (32)

Dnes jsme měli filé k večeři a moc nám nikomu nechutnalo. Hořčici miluji,ale v kombinaci s rybou moc ne.

K smíchu 3. 8. 2014 11:25
Je k smíchu jak se tu handrkujete o zdroji a názvu :-D taky bych jednou chtěla mít takové starosti :-)

Eliza::-D;-);-) já bohužel ne;-)

Jani, Ty jsi studnice nápadů...:yes::-p

Velmi sympatický recept, jak rybky nemusím, tak na tomto receptu bych si fakt pochutnala:yes:

Sylva01: pokude není rcp, z mé hlavy, vždy zdroj uvedu, mám taky doma kuchařku ze 70. let, tak pak uvádím;-):-K

Sylva01: Sylvo, zdroj tedy uvedu, většinou to určitě dělám, ale myslela jsem, že když je to "můj" zdroj, tedy kniha, kterou vlastním, nemusela bych;-). Jinak naprosto souhlasím s Hrašulkou. Mnoho povyku a omílání pro nic.

Hrašuľka.Hrašuľka: až na to, že tyhle tebou jmenované jsou dávno zažité názvy. A PO sicilsku má v češtině význam -na sicilský zpúsob-, asi proto se Jitka ozvala.

varilamysickakasicku: zdroj čerpání receptu se tady psává automaticky, ne?:-/

Jana Remkova: jasně Jani, děláme, co máme rádi všichni, co máme doma a co nám chutná, ne, jak vaří tam či tam:-K;-)

Hrašuľka.Hrašuľka 24. 1. 2014 14:15
To je ako z Shakespeára "Mnoho kriku pre nič".;-(;-(
Pijeme viedenskú kávu - a vo Viedni ju nepoznajú. ;-);-)
Varíme španielske vtáčiky - Španielsko ani nevideli.:-O:-O
Pečieme francúzske zemiaky - neviem o tom, že by ich vymysleli Francúzi. :-D:-D:-D
Hlavne, že je to dobré a chutí to :-!:-!
A ešte k tomu rychlovka - už TO3 nemá chybu. :yes::yes::yes:

varilamyskakasicku: Nebudu dávat odkaz na svou kuchařku, kterou mám doma!:-)).

Jani, tak tam dej příště odkaz na "Zdroj- recepty od Dony" a je klid, mne se recept moc líbí a určitě ho brzo zkusím:-K;-)

Jarka: zkus a dej vědět, jak chutnalo;-)

rozmarynaH: To nemůžu fakt posoudit a nepřu se;-)

Jitkas: Souhlasím, sicilská kuchyně nemá daleko do Afriky a tam opravdu hořčici moc nepoužívají. Spíš dají rozinky nebo skořici a nebo mleté nové koření a nebo římský kmín. Ale jídlo to musí být chutné:-p, jen není sicilské.

Tématické fráze:
ryba po sicilsku, rybi file po sicilsku, treska po sicilsku, file, rybi file po milansku, rybí filé po lázeňsku - recepty, ryba po sicilcku, sicilské rybí filé, file kostky recept, file recept, recepty file po sicisku, file po milansku, rybí filé sicilské, sicilská kuchyně, po sicilsku, file kostky do trouby, file na sicilskeomacce, recept na file, fille po sicílsku, file po lazensku

Suroviny:
filet rybí, máslo, strouhanka, hořčice, olej, koření oregáno, paprika čerstvá bílá, petrželka zelená

Přidat fotografie receptu