Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 877 kJ / 688 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,66 g |
Tuky | 65,50 g |
Vláknina | 0,05 g |
Cholesterol | 212 mg |
Sodík | 679 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 7,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masox nápady doma dělané
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rn7Y
Moje poznámka
Masox nápady doma dělané
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rn7Y
Nejnovější recepty
Mrkvová bábovka
Přidáno před 7 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 10 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno 6. 10. 2025 20:48:13
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno 6. 10. 2025 16:00:03
Koláč z lišek
Přidáno 6. 10. 2025 14:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakytníkový sirup zastudena
Receptynove před 1 hodinou
Mrkvovo-česneková polévka
Valis před 2 hodinami
Koláč s hruškami
Jessie před 4 hodinami
Pomazánka z vepřového masa
iveta.kroul před 5 hodinami
Pikantní kuřecí maso na zelenině
Danoouch před 5 hodinami
Kuskus s mletým masem
vendycervenkova před 6 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
wimra před 6 hodinami
Výborný rychlý makovec
Kottatko před 7 hodinami
Dušená kapusta na slanině
Mormon před 7 hodinami
Domácí noky zapečené s lososem a špenátem
TondaJ před 9 hodinami
Tématické fráze:
masox,
jak udelat masox,
recept na doma dělaný chleba,
jak udělat doma masox,
co je v masoxu,
recepty dělané v v troubě,
recepty na masox,
doma dělaný bylinkový olej,
masox recept,
masox v receptech,
doma delana omacka k syrum,
doma dělaný sýr,
proč zatáhnout maso,
recepty dělané v troubě,
doma delane klobasy,
masox doma recept,
masox recepty,
doma delane dorty pro deti,
sýr dělaný doma,
doma delane misky
Suroviny:
voda,
smetana ke šlehání,
masox,
sýr tavený,
bylinky zelené
Komentáře (13)
Jednáte nepřiměřeně... Proč?
Čím jsem vás popudil, že píšete:"Znovu jsem se přesvědčila , že sem něco vkládat je opravdu zbytečné"
Pokuste se nebýt osobní, a zkuste mi věcně odpovědět, proč to maso děláte jak píšete...
Proč necháme zatáhnout?
ivulinka:
A proč jste tedy neupravila na: 100 g taveného sýru
tejaja:
Sýr tomu neuškodí, ale když je tam šlehačka tak je skoro zbytečný...