Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso v těstíčku

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

amarcha amarcha

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: libovolny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 489 kJ /
1 312 kcal
Bílkoviny165,44 g
Tuky42,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 1,58 g
Sůl3,83 g
Sacharidy42,86 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso si nařežeme jak se komu zlíbí a lehce naklepeme. Krok 2: Vymícháme si těstíčko do kterého namáčíme jednotlivé kousky. Krok 3: Smažíme v oleji na střední teplotu - víckrát otáčíme, smažíme pomalu aby se dobře propeklo. Krok 4: Hotové maso pokapeme sladkou chilli omáčkou, podáváme s bramborem nebo hranolkami či kroketami a zeleninovým salátem. Rychlé a dobré jídlo.

Zveřejněno 2. 2. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2rNA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2rNA

Marie

Komentáře (24)

Dobré a jemně pikantní.:-K

Na fotce to vypadá úžasně, určitě vyzkouším, a budu krájet na proužky, nemusí být klasické řízky, kdy se prsa rozkrojí na poloviny. :-) A k tomu i ty vlnky. :-8

Anastázia Bratislava:Holka zlatá,nic si s toho nedělej,prostě tady se zbytečně rejpá do lidí...hoď to za hlavu a dál vyvařuj a vystavuj;-)nenech se odradit....Je fakt,že to člověka naštve a pak se hojí jinde,aspoň já to tak mám:-))

Anastázia Bratislava 6. 2. 2014 12:52
Majka8:
Súhlasím, napriek tomu nechápem, preco je tu hned niekolko komentárov, ktoré ma z toprecetov doslova vyhánajú. Môj komentár nebol agresívny a teda niet dôvodu na dalsie agresívne "pripomienky" ako "Jestli máš problém..."
Ani slovom som nekomentovala, ze to je nechutné.

A jen tak pro zajímavost ta největší část co tam leží je SMAŽENKA z těstíčka co mi zbylo.. :-*

Dámy už sem to opravila abyste byli spokojené :-D:-D:-D Řežte si plátky, kousky, proužky mě je to vážně jedno :yes:

casino:No no no...každý jak umí,já to mám vždy jako amarcha,asi budu muset jít na školení,každý řízek má jinou velikost,ale co,hlavně že chutná:-D

Majka8:
No no no...
No, možná autorka (a patrně ani vy) neví, co je to: "Prsa si nařežeme na proužky...":-))

Mimo mísu:
No já bych SI tedy, sakra, prsa nekrájel ani náhodou...
Natož na proužky!:-D:-D:-D

casino:Klasika...když koupím kuřecí prsa na řízky tak při přípravě je taky každý jinak velký,sakra,co je na tom k nepochopení:-?

amarcha:
"Tak já sme krájela jak se podařilo, některé kousky sou větší některé menší vždyť je to snad jedno..."
Jedno je kolečko u trakaře...:-))
Napište tedy do postupu, ať si to každý nafláká jak se mu podaří a nikdo potom nemůže k obrázku říci jediného křivého slova...

Anastázia Bratislava:Ještě jsem zapoměla napsat,pokuď jsi na zdravou výživu,tak se mrkni na jiný stránky,tady se vaří to co lidem chutná a věř,ještě jsem podle receptů na topkách neuvařila nic,co by rodině nechutnalo;-)Jestli máš problém,tak se opravdu mrkni na jiné stránky,je jich tu hafo.

Anastázia Bratislava:Taky netvrdím že jím zdravě,jím to co mně chutná a tohle určitě bude už v pátek k obídku a to si pochutnám:-p Netvrdím že si občas neuděláme zdravé jídlo,ale hřešit se musí:-D

Tak já sme krájela jak se podařilo, některé kousky sou větší některé menší vždyť je to snad jedno i kdybyste ty prsa jen rozkrojila na dva kousky tak budete mit dva, ale pointa je snad pořád stejná ne at si udělá každý kolik kousků chce :-D.. :yes:

Mně se těstíčko náhodou líbí, s tím vínem bude jistě dobré a nesmažíme přeci denně, ne?Jen vynechám grilovací koření, možná by tam místo něj nebyl špatný zázvor..
Jitko, posílám bod:yes:.

Ja na fotografii vidím skôr celé kuracie prsia ako nejaké prúžky. Na tie sú nakrájané zemiaky=hranolčeky.(A chcela by som vidieť niekoho, kto má toľko trpezlivosti a prúžky z pol kila mäsa po jednom namáča do cestíčka a vypráža.Česť jeho trpezlivosti.)
Inak, celkom bežný recept.

Jituš, ať si kdo říká,co si říká, tak toto je velká dobrota:yes::-D nenech se Stázičkou rozhodit:-D

Tak já to taky nikoho vařit nenutím, je to snad o chuti co má kdo rád. Smažené taky nejím denně dám si ho jednou za čas jako každý.

Anastázia Bratislava 4. 2. 2014 09:41
Majka8:
Dobré neznamená zdravé.

Mám ráda kuřecí řízečky a tohle je dobré. Děkuji za recept. A foto je bezva, takhle má vypadat dobře opečené maso. :-K:yes:

Anastázia Bratislava::no::no::no: holka,ty vůbec nevíš co je dobrý.

Krásné, druhá fotka je superka, mám ráda taky pěkně opečené :-K;-):-p:yes:

neshořelo akorát mám ráda maso vypečenější tak sem si tam svoji porci nechala dýl.

Já zase nemám rád takové bledé řízky.Říká se přece, že kdo baští takhle pěkně pečené, bude hezký.To se mě sice nepovedlo,ale mám to tak rád:yes::yes::yes::yes::yes:

Anastázia Bratislava 2. 2. 2014 16:23
Podla fotografií Vám to vsetko zhorelo.

Tématické fráze:
kuřecí maso v těstíčku, testičko na kuřeci maso, maso v těstíčku, kureci v testicku, kuřecí maso v v testicku, recepty kuřecí maso v testicku, kuřecí maso v těstíčku recept, kuřecí kousky v těstíčku, recept kuřecí maso v těstíčku, kuřecí prsa v těstíčku, těstičko na maso, recepty z kuřecího masa, kuřecí maso v medovém těstíčku, těstíčka na maso, kuřecím maso v testicku, recept kureci v testicku, recept na maso v testicku, kuřecí v v těstíčku, recepty kuřecí maso, recept na kureci maso v těstíčku

Suroviny:
prsa kuřecí, omáčka chilli sladká, vejce, víno bílé, med, solamyl, sůl, pepř, koření grilovací, mouka hladká, sýr tvrdý

Přidat fotografie receptu