Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelňáky a la Albert

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fokuska Fokuska

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 740 kJ /
3 523 kcal
Bílkoviny78,46 g
Tuky179,02 g
Vláknina27,40 g
Cholesterol 405 mg
Sodík 3,76 g
Sůl9,33 g
Sacharidy385,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mouku spojíme na vále s vymačkaným a překrájeným zelím. Krok 2: Přidáme povolené sádlo, vajíčko a škvarky. Krok 3: Osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Krok 4: Vypracujeme těsto, rozválíme ho a skleničkou vykrájíme kolečka. Krok 5: Smažíme zprudka na rozpáleném oleji.

Zveřejněno 5. 2. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelňáky a la Albert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Yx9A

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelňáky a la Albert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Yx9A

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
albert recepty, zelňáky, moravské zelňáky, zelňáky s olejem, zelnáky z trouby, zelnaky do trouby, zelňáky recept, zelňáky z oleje, zelnáky s nivou, albert recepty únor 2014, zelňáky ala alberet, zelňáky v troubě, recept zelňáky, staročeské zelníky, zelňák z trouby, albert recepty únor, recept hana ke zelnaky, zelnaky trouba, paj taj, zelňáky bezlepkové recept

Suroviny:
mouka hladká, zelí kysané, sádlo, vejce, škvarky, sůl, pepř, majoránka, olej

Přidat fotografie receptu