Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červené masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6YW
Moje poznámka
Červené masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6YW
Nejnovější recepty
Domácí kváskový chléb
Přidáno před 40 minutami
Zapečené jitrnice na zelí
Přidáno před 4 hodinami
Prejtem plněné bramborové knedlíky se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Jitrnice s vaječnými kroupami
Přidáno před 4 hodinami
Jelítko s nastavovanou kaší
Přidáno před 4 hodinami
Opečené jitrnice s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
Neregistrovaný před 2 minutami
Vaječno-sýrové placičky s uzeným masem na chlebu s hořčicí
Neregistrovaný před 5 minutami
Nekynuté rychlokoláčky
Monika146 před 7 minutami
Sýrová omeleta se šunkou
Neregistrovaný před 10 minutami
Jihočeské zelňáky
Neregistrovaný před 14 minutami
Vaječná tlačenka
Neregistrovaný před 16 minutami
Čočka na kyselo
Neregistrovaný před 16 minutami
Špenátová roláda s lososem
Neregistrovaný před 17 minutami
Chleba domácí - kmínový
Neregistrovaný před 29 minutami
Pečená bažantí stehýnka na divoko
Neregistrovaný před 30 minutami
Tématické fráze:
vepřový tatarák,
tatarak z veproveho masa,
tatarák z vepřového,
tatarak z veprove svickove,
recep na tatarák,
tatarák vepřové,
masíčko,
vepřové maso na červeném víně,
vepřové na červeném víně,
tatarák z vepřové,
tatarak vepřovy,
tatarák vepřove maso,
vepřové tatarák,
tatarák vepřoveho,
tatarák recept z vepřové svíčkové,
tatarak z veproveho masa,
jaký maso na tatarák,
jaký maso na tatarák,
vepřová krkovice s rajčatovým protlakem,
tatarák recep
Suroviny:
kýta vepřová,
párky,
sýr,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej
Komentáře (5)