Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červené masíčko

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sebena sebena

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Z masa nakrájíme plátky, které naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme rajčatovým protlakem a poklademe na ně kousky párku a sýru. Krok 2: Spichneme párátkem, aby náplň zůstala ve vnitř. obalíme v mouce a osmažíme na oleji ze všech stran, podlejeme vodou a necháme dusit za občasného promichání do měkka. Krok 3: Omáčku podle chuti dosolíme a můžeme podávat s různe upravenými brambory. Dobrou chuť.

Zveřejněno 19. 2. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Červené masíčko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6YW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Červené masíčko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6YW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Je to fakt moc doré i manžel se olizoval:-p:yes:

To může být dobré - dávám bodík a brzy vyzkouším.

Jo tak to se mi líbí a určitě to bude mňamózní!:-pDávám do oblíbených a co nejdřív udělám,potom ohodnotím-předem tuším, že to bude za plusový bodík.;-):-)

Dávám tam eidam, posledně jsem koupila nějaký málo tučný a zůstal všechen uvnitř masa, ale vůbec není na škodu, když ten sýr trochu vyteče, pak ta omáčka je daleko lepší.

...vypadá to hezky a určitě je to dobré, ale mně by zajímalo, jaký sýr dáváš dovnitř. Když nemám maso obalené, tak každý tvrdý sýr mi vyteče:-((...

Tématické fráze:
vepřový tatarák, tatarak z veproveho masa, tatarák z vepřového, tatarak z veprove svickove, recep na tatarák, tatarák vepřové, masíčko, vepřové maso na červeném víně, vepřové na červeném víně, tatarák z vepřové, tatarak vepřovy, tatarák vepřove maso, vepřové tatarák, tatarák vepřoveho, tatarák recept z vepřové svíčkové, tatarak z veproveho masa, jaký maso na tatarák, jaký maso na tatarák, vepřová krkovice s rajčatovým protlakem, tatarák recep

Suroviny:
kýta vepřová, párky, sýr, protlak rajčatový, sůl, pepř, mouka hladká, olej

Přidat fotografie receptu