Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štika pečená s bylinkami

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Porce štiky osolíme, posypeme kmínem a směsí bylinek a vložíme na rozpuštěné máslo do zapékací nádoby (použila jsem remosku). Krok 2: Pečeme asi 30-35 minut, v průběhu podlijeme bílým vínem a povrch ryby poléváme výpekem. Krok 3: Na pánvi by rybka trvala kratší dobu, ale já jsem chtěla, aby měla hezky upečenou kůžičku.

Zveřejněno 16. 2. 2014

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Štika pečená s bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WvNQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Štika pečená s bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WvNQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (22)

mimosa: Díky moc za vyzkoušení a hezkou fotku :-K:-K

Dnes upečená,snědená a chutnalo.:yes::-v jednoduchosti je krása.Z bylinek jsem použila petržel,celerovou nať a tymián,samozřejmě kmín a sůl.

Pochutnala bych si:-K:-p:yes:

:-KKásné , jednoduché:yes::yes::yes:

Valika: Neviem, kde je to "u vás", ale u nás je to tak, že dostanem rybičky aj s kožou aj bez kože. A ak chcem z tej s kožou dať tú kožu preč, tak mi ju dajú, ak nechcem, tak mi ju nedajú. Ono na prípravu niektorých jedál je tá koža nevyhnutná. A prečo by nebola na jedenie? Z hydiny sa tiež koža konzumuje, nie? ;-)

Valika: Zákazníci asi nevědí, že je velice chutná :-) U nás v rybárně se zeptají, zda kůži stáhnout nebo nechat ;-) Ono to záleží taky na druhu úpravy :-p


Děkuju všem za milé komentáře :-):-K

U nás se naopak vypečená rybí kůžička má za pochoutku

U nás to (kožu) v obchode automaticky stiahnu.
To je tu úplne samozrejmé.

zizala:
Některé baby jsou všechny stejné:-))
My se s paní casinovou doplňujeme... Jí ještě, zaplať pámbů, nedošlo oč se ochuzuje, když ty vypečené rybí kožuchy lifruje na můj talíř:-))

:yes::yes: krásný recept...a kůži taky nestahuji....;-)

Valika: :-O A proč by nebyla na jídlo??? Naopak. Rybí kůže vypečená dokřupava je velice chutná ;-) A štika má kůži jemnou, netučnou :-p

To je parádní rybka:-p:-p+:yes:vydařený oběd:-D

Preco tú kožu nestiahnete? To predsa nie je na jedenie...

Krásná úprava rybky;-):-p:yes::yes:

... štika je výborná ;-);-);-)

Tématické fráze:
pečená štika, pečená štika nejlepší recept, stika recept, pečená štika na másle, recept pečená štika, recept na pečenou štiku, nejlepší recept na štiku, pecena stika recept, úprava štiky, nejlepší recepty na štiku, pečená štika recepty, jak upravit stiku, štíka recepty, štika pečená, recept na štiku top recepty, recepty ze štiky, recept štika, recept na štiku, recepty pečená štika, mořská štika hejk recepty

Suroviny:
štika, sůl, kmín celý, petrželka hladkolistá, šalvěj čerstvá, saturejka, tymián čerstvý, víno bílé, máslo

Přidat fotografie receptu